• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarović o Mići Mićiću: Neke stvari treba privesti kraju...

Autori mondo.ba Autori Bojana Živanić

Predsjednik Srpske demokratske stranke, Mirko Šarović, prokomentarisao je sporazum Miće Mićića i SNSD-a koji je danas nakon sjednice Izvršnog komiteta SNSD medijima pokazao Milorad Dodik.

 Šarović o sporazumu Miće Mićića i SNSD Izvor: MONDO/Brankica Spasenić

''Neke stvari treba jasno raščistiti i privoditi kraju,'' rekao je Šarović za MONDO, odgovarajući na pitanje novinara da li će SDS preduzeti bilo kakve mjere prema Mićiću zbog sporazuma sa SNSD.

Dodik je na današnjoj konferenciji za novinare pokazao sporazum za koji tvrdi da ga ja Mićić već potpisao. 

Danas ranije, predsjednik SDS, Mirko Šarović rekao je da se svaki kandidat za gradonačelnika mora jasno distancirati od politike Milorada Dodika."

"Taj otklon mora da bude jasan i snažan, ukoliko želi da bude kandidat za gradonačelnika. Ko je za politiku SDS-a sa nama je, ko nije i misli da treba veličati politiku Milorada Dodika taj nije sa nama i ne može da predstavlja SDS bilo gdje. Mi u Bijeljini idemo kao i do sad pobjednički i da se suprotstavimo politici koju predstavlja Milorad Dodik," kazao je Šarović u saopštenju SDS-a.

Dodik je tokom posebne sjednice NSRS ove nedjelje otvoreno rekao da će Mićo Mićić, dugogodišnji gradonačelnik Bijeljine i visoki funkcioner SDS, biti kandidat kojeg će na lokalnim izborima ove godine podržati i SNSD.

Par dana prije toga, Dodik je objasnio da je Radovan Višković zadužen da finalizira razgovore sa Mićićem oko zajedničke kandidature na predstojećim lokalnim izborima i da se napravi finalni dokument.

Mićić se krajem prošlog mjeseca u Banjaluci sastao sa Dodikom i Viškovićem. Zvanično, razgovarali su o infrastrukturnim projektima. Dodik je nešto kasnije priznao da postoje ideje da Mićić na izborima ove jeseni bude kandidat za gradonačelnika Bijeljine kojeg bi podržao i SNSD.

Srpska demokratska stranka je 15. februara donijela odluku da obustavlja pregovore o koalicijama sa drugim partijama.

Tagovi

SDS

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE