• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njujork tajms ponovo "briljira": "Vučić optužen za ratne zločine"

Autor mondo.ba

Uticajni američki list "Njujork tajms" na svom tviter nalogu objavio je kako je sastanak u Vašingtonu između Trampa i Vučića otkazan jer je "predsjednik Srbije optužen za ratne zločine"...

 Njujork tajms ponovo "briljira": "Vučić optužen za ratne zločine" Izvor: Twitter, screenshot

Ovaj tvit izazvao je mnogo komentara u kojima se većinom skreće pažnja da se radi o netačnoj tvrdnji, ali je navod stajao nekoliko sati prije nego što je ispravljen. 

Inače, sam tekst o otkazivanju sastanka izazvao je reakciju glavnog američkog pregovarača Ričarda Grenela koji je na Tviteru napisao da je u njemu puno grešaka, što i ne čudi jer autor s njim nije ni razgovarao.

Autor teksta Patrik Kingsli odgovorio mu je da je od februara jedanaest puta pokušao od njega da dobije izjavu na razne teme, ali da mu je Grenel uvijek bio nedostupan.

Grenel je to potvrdio rekavši da je odbio komunikaciju zbog Kingslijeve pristrasnosti koja po Grenelu uzrokuje tekstove sa toliko grešaka.

"Njujork tajms" je prije nekoliko dana napisao da će se predsjednik SAD Donald Tramp 27. juna u Bijeloj kući sastati s Vučićem, a na ovo je reagovao Grenel koji je naveo da je tekst netačan, da bi kasnije američki list promijenio dio teksta, u kom je naveo da će se Vučić sresti u stvari s Grenelom.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE