• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turistička inspekcija: Hotel čiji su se gosti otrovali hranom nema dozvolu za rad

Autor Nikolina Damjanić

Turistička inspekcija počela je pečaćenje hotela "Loza" u Budvi, koji nema odobrenje za rad, a čijih se 96 gostiju otrovalo hranom, potvrdila je vršilac dužnosti direktora crnogorske Uprave za inspekcijske poslove Ana Vujošević.

 Hotel Loza nema dozvolu za rad Izvor: Brankica Spasenić, mondo.ba

Ona je podsjetila da je turističkoj inspekciji ovo osmi put u protekla tri mjeseca da pečati budvanski hotel "Loza", a sedmi put je pečat skinut, zbog čega je inspekcija slučaj prijavljivala kotorskom tužilaštvu.

Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove nakon prijave trovanja izvršila je uzorkovanje iz restorana "Loza" i zabranila služenje hrane.

Turisti otrovani hranom bili su i smješteni u hotelu "Loza", ali još nije utvrđeno kako i gdje je došlo do trovanja.

Iz crnogorskog Instituta za javno zdravlje saopštili su da su strani državljani, koji su juče imali simptome trovanja u hotelu u Budvi, dobrog zdravstvenog stanja.

Iz ove ustanove naveli su da je u toku epidemiološko istraživanje, kao i ispitivanje mikrobiološke i fizičko-hemijske ispravnosti uzoraka, te da će javnost o rezultatima biti blagovremeno obaviještena.

(Agencije)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE