Čizkejk koji se ne peče, tajni sastojak imate u špajzu: Krckavi keks, bogati krem i slatki preliv - prava poslastica! | MONDOBA

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Provjereni recepti

Čizkejk koji se ne peče, tajni sastojak imate u špajzu: Krckavi keks, bogati krem i slatki preliv - prava poslastica!

Autor Dragana Božić
Autor Dragana Božić

Za posljednji sloj ćete iskoristiti nešto što već imate u tegli!

Izvor: YouTube/Jheri'sKitchen

Čizkejk je divan, lagan i ukusan kolač, a još kada ne mora da se peče, pun pogodak!

Ako volite čizkejk, predlažemo vam ovaj recept za koji vam je potreban omiljeni džem kao preliv. Ne peče se i lako se sprema.

Sastojci:

300 grama keksa
100 grama istopljenog maslaca
500 grama krem sira
120 grama prah šećera
350 mililitara pavlake
Šest kašika džema
Listić ili kesica želatina

Priprema:

Keks i maslac pomiješajte i utisnite u duboki kalup. Stavite u frižider da se hladi. Pavlaku umutite u šlag, pomiješajte sa krem sirom i prah šećerom. Krem nanesite preko podloge i sve hladite još najmanje sat vremena. U međuvremenu, džem razredite sa malo vode u šerpi i zagrijte, potom mu dodajte želatin rastopljen u malo vode. Kada se ohladi, prelijte preko torte i hladite još nekoliko sati.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop

KUHINJA