• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Recept za jaja koji je oduševio 6 miliona ljudi - tope se u ustima

Gotova su za očas posla!

Screenshot(18) Izvor: YouTube/Screenshot/PRATİK YEMEK TARİFLERİ

Možda se to tako ne čini, ali dobro ispeći jaja je majstorija u malom. Test koji svaki vrhunski šef mora da položi jeste upravo priprema ove namirnice.

A jedan od najukusnijih recepata za jaja ikada i dalje ubira fanove na Internetu. Riječ je o specijalitetu čija priprema traje vrlo kratko, ali ćete ukus pamtiti decenijama...

Sastojci:

4 jajeta

1 paradajz

1 paprika

so

biber

mljevena crvena paprika

3 kašike ulja

1 kašika putera

5-6 grančica peršuna

20 grama narendanog čedar sira

Priprema:

Jaja staviti da se bare. U međuvremenu isjeckati paradajz na kolutove, a papriku na kockice. U tiganju zagrijati ulje i puter, pa dodati paprike. Pržiti dok ne omekšaju. Preko rasporediti kolutove paradajza. Barena jaja očistiti, pa isjeći na pola. Polovine rasporediti po tiganju, preko paradajza, sječenom stranom nadole. Preko začiniti solju, biberom i mljevenom paprikom. Dodati isjeckan peršun i ostaviti da se još prži. Posuti narendanim sirom i poklopiti. Ostaviti da se prži još kratko, koliko da se sir istopi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop