• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno kako će izgledati Samsung Galaxy S24 telefoni!

Autor Ilija Baošić

Ukoliko je vjerovati prvim informacijama, Samsung će "pozajmiti" dizajn kompanije Apple, svog najljućeg rivala.

 Procurio Galaxy S23 FE listing na Wireless Power konzorcijumu Izvor: Meizu

Nakon lansiranja najnovijih Samsung savitljivih telefona, okrećemo se regularnim flagshim modelima koje će južnokorejski gigant lansirati početkom sljedeće godine, a sada smo dobili prve informacije o tome kako će izgledati Galaxy S24 uređaji.

Prema tvrdnjama X (tviter) korisnika Ice Universe-a, koji je poznat po svojim insajderskim informacijama, čini se da je Samsung riješio da pođe putem kojim su pošli mnogi proizvođači Android telefona i iskopira dizajn kompanije Apple.

Navodno, novi Galaxy uređaji više neće imati zaobljenje okvire, već ravne, baš kakve možemo da vidimo na najnovijim, ali i na nekoliko godina starim iPhone telefonima. Ice Universe je na X platformi rekao da će dizajn biti vrlo sličan Meizu 20 telefonima, koji je sam po sebi mješavina onoga što nude Samsung i Apple.

Naravno, do zvaničnog lansiranja je ostalo još oko šest mjeseci, pa ove informacije treba uzeti sa zadrškom, ali ako se to zaista desi, biće to veoma interesantan potez ako u obzir uzmemo glasine da će iPhone 15 modeli imati zaobljene okvire, slično MacBook M2 računarima.

Ice Universe nije naveo da li se ova promjena dizajna odnosi i na Galaxy S24 Ultra model, ali je podijelio da će dimenzije najskupljeg Samsung modela u seriji iznositi 162.3 x 79 x 8,6 mm, odnosno da će kupci na raspolaganju imati ekran dijagonale od 6,8 inča, rezolucije 1.440 x 3.120 piksela, ali i da postoji mogućnost da ekran više neće biti zaobljen već ravan.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:38
Meizu 20
Izvor: Meizu
Izvor: Meizu

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS