• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić je želeo nekog lakšeg rivala: ''Ako izbacimo Milan, Stanković je trener za Inter!''

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Samo što je završen žreb, a generalni direktor već pravi planove za prolazak...

 Zvezdan Terzić je želeo nekog lakšeg rivala: ''Ako izbacimo Milan, Stanković je trener za Inter!'' Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda može da eliminiše Milan, ali to nije bio prvi izbor Zvezdana Terzića na današnjem žrebu. Čelnik crveno-belih je planirao meč protiv nekog od slabijih povlašćenih timova.

Ovako, Zvezda će imati veoma težak zadatak. Lider Serije A i tim koji impresivno igra u Italiji biće prva prolećna prepreka srpskog šampiona. I to baš u ovoj godini, kada se i Milan bori za titulu.

Možda će vas zanimati

Generalni direktor Crvene zvezde smatra da godinama Liga Evropa nije bila ovoliko kvalitetna. Isto važi i za Milan, koji je predvođen Piolijem, Ibrahimovićem i Donarumom na čelnoj poziciji italijanskog prvenstva.

''Liga Evrope nije bila nikada kvalitetnija nego ove sezone. Svi povlašćeni klubovi po kvalitetu realno pripadaju Ligi šampiona. Priželjkivali smo da izvučemo nekog od slabijih protivnika, to su: Klub Briž, Rendžers, PSV i Dinamo, međutim, kada je već morao da dođe neki snažan protivnik, mislim da smo dobili najatraktivnijeg mogućeg'', započeo je Terzić i dodao:

''Milan je uklopljen u svetlu tradiciju Crvene zvezde, a naši navijači su vezani za sve utakmice koje smo odigrali protiv italijanskog velikana. Nije ovo pravo vreme za igrati protiv njih, jer dugo vremena nisu bili kvalitetniji nego sada kada dominiraju ligom, kada su prvi na tabeli sa osam pobeda i tri nerešene. Stabilizovali su se kao klub i vratili se na stazu stare slave. Ipak, Crvena zvezda je veliki klub i ko god bude odmeravao snage sa nama neće mu biti lako. Prvu utakmicu igrao kao domaćini 18. februara, revanš je sedam dana kasnije, a mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da iz tog dvomeča izađemo kao pobednici. Milan je favorit, ali imaće težak posao protiv Zvezde''.

Generalni direktor crveno-belih imao je i zanimljivo zapažanje o trenerskoj karijeri Dejana Stankovića. Ako ih pobedi i eliminiše iz Evrope...

''Po završetku žreba sam mu rekao, sada imaš šansu da pobediš Milan, izbaciš ih iz takmičenja i kandidat si za klupu Intera. Ovo je velika prilika za nas, i utakmice koje će biti upisane u istoriju. Svi mi koji smo akteri na direktan ili indirektan način, moramo da damo svoj maksimum da navijači Crvene zvezde budu ponosni na nas'', podvukao je Terzić.

Meč Crvene zvezde i Milana će biti jedini susret bivšig šampiona Evrope u ovoj fazi takmičenja, a mečevi se igraju u drugoj polovini februara. Prvi, beogradski susret, je na programu 18. februara, a revanš u Milanu nedelju dana kasnije.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC