• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Stanković dobro poznaje Italijane": Zvezdina legenda najavljuje spektakularan dvomeč!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dragan Džajić veruje da je Deki spreman za utakmice protiv Milana.

 "Stanković dobro poznaje Italijane": Zvezdina legenda najavljuje spektakularan dvomeč! Džajić Dragan Izvor: MN PRESS

Crveno-beli će imati težak zadatak! Baš, baš težak zadatak.

Zvezda će u prvom prolećnom kolu Lige Evrope igrati protiv Milana, trenutnog lidera Serija A i ekipe koja posle deset godina liči na nekada slavni tim. Neće biti nimalo lako eliminisati ekipu Stefana Piolija.

Možda će vas zanimati

Svoj stav o izvlačenju slavnog italijanskog kluba izneo je i počasni predsednik Crvene zvezde, legendarni fudbaler Dragan Džajić.

''Pre početka žreba za šesnaestinu finala Lige Evrope rekao sam da su svi potencijalni protivnici teški. To su klubovi koji imaju fenomenalne rezultate u svojim zemljama, koji su ih doveli do takmičenja u Evropi. Što se tiče Milana, radi se o velikom klubu, ove godine su u usponu u italijanskom fudbalu, posle nekoliko godina u kojima nisu imali dominantnu ulogu. Protivnik je za naše navijače, ali i za Evropu veliko ime. Mnogo bi nam značilo ukoliko bismo mogli da igramo pred publikom'', istakao je Dragan Džajić.

Treća Zvezdina zvezda ne krije zadovoljstvo zbog činjenice da šef stručnog štaba Dejan Stanković odlično poznaje italijanski fudbal i upravo taj podatak smatra kao veliku prednost.

''Što se tiče samog ishoda rano je da se govori o tome. Crvena zvezda se sastajala sa Milanom i pružala dobre partije, svi se sećaju tih utakmica. Najbitnije u ovom trenutku je da smo u šesnaestini finala Lige Evrope i prisutni među najvećim evropskim ekipama. Igračima će mnogo značiti ovakve utakmice u kojima stiču iskustvo. Prednost je što je naš šef stručnog štaba Dejan Stanković toliko godina proveo u italijanskom fudbalu, koji odlično poznaje i sigurno da će učiniti sve da Crvena zvezda bude dostojan rival Milanu. Fudbal je na ovim prostorima uvek u hendikepu u odnosu na evropski, s obzirom na velike pauze. Verujem da će Dejan Stanković na pravi način pripremiti ekipu i spremno dočekati utakmicu'', navela je legenda Crvene zvezde.

Crvena zvezda će 18. februara biti domaćin, a sedam dana kasnije gost u jedinom dvomeču ove faze koji je sastavljen od dva nekadašnja šampiona Evrope.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC