• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bane Ivanović ostao bez trenera: Remizirali sa Mančester sitijem pa otpustili Slavena Bilića!

Autor Dušan Ninković

Hrvatski stručnjak je prvi trener koji je smijenjen u ovoj sezoni.

 slaven-bilic-otkaz-premijer-liga-vba-vest-bromvic-albion-branislav-ivanovic Izvor: Clive Brunskill/Pool Getty Images, Tanjug/Pool Getty Images/Clive Brunskill

Sedam bodova u prvih 13 kola sezone nije bilo dovoljno da Slaven Bilić sačuva posao! Hrvatski trener je otpušten i to samo dan nakon što je osvojio bod protiv Mančester sitija.

Možda će vas zanimati

Engleski tim je na svom zvaničnom sajtu saopštio da je došlo do raskida saradnje, pa će iskusni srpski defanzivac Branislav Ivanović dobiti novog trenera u narednim danima.

O otkazu hrvatskog stručnjaka se pričalo i prethodnih nedjelja, ali niko nije očekivao da će se to desiti nakon dobrog rezultata protiv Pepa Gvardiole. VBA je uspio da stigne do boda, sedmog u ovoj sezoni i da se primakne izlasku iz zone ispadanja.

Kako je klub naveo, pored Bilića, raskinuta je saradnja i sa njegovim pomoćnicima Deanom Računicom i Danilom Butorovićem, kao i trenerom prvog tima Julijanom Diksom. Klub se zahvaljuje na saradnji Slavenu Biliću, čiji je mandat obilježilo jedno isključenje, i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere.

Hrvatski stručnjak je već radio u Engleskoj prije nego što je sjeo na klupu ''Vrećica''. Bio je trener Vest Hema, u kom je proveo dio igračke karijere, a pored toga je vodio Hajduk iz Splita, Lokomotivu iz Moskve, Bešiktaš i Al-Itihad. Bio je selektor mlade i seniorske reprezentacije Hrvatske.

VBA je već krenuo u potragu za novim trenerom, a u narednim danima će se znati nešto više o tome. Ekipa će u sljedećem kolu Premijer lige, 20. decembra, dočekati Aston Vilu.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC