• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučelić se pismom obratio igračima Partizana: Sve od vas zavisi, ne tražite unapred opravdanje za neuspeh!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Prvi čovek kluba iz Humske nije bio fizički prisutan, ali je imao šta da poruči igračima Partizana.

 fk-partizan-pripreme-obracanje-predsednik-milorad-vucelic Izvor: MN PRESS

Dosta je bilo odmora za igrače Partizana, vreme je za povratak na teren.

Crno-beli su u petak započeli pripreme za drugi deo sezone, a tom prilikom se igračima obratio i predsednik kluba Milorad Vučelić.

Možda će vas zanimati

Aleksandar Stanojević je igračima poručio da je Partizan "gromada od kluba", međutim, predsednik Vučelić iz zdravstvenih razloga nije mogao da bude fizički prisutan.

Ipak, prvi čovek FK Partizan je igračima poslao poruku kojom im je poželeo uspešnu 2021. godinu.

"Mir Božiji, Hristos se rodi. Dragi partizanovci, igrači, treneri, stručnjaci, simpatizeri, uposlenici i navijači, srećan vam Božić. Posebno ga čestitam tek stasalim omladincima, poniklim u našoj školi, kojih je ovde veliki broj i koji će se svojim kvalitetom i zalaganjem boriti za mesto u prvom timu i želim im da u tome uspeju. Oni su dokaz i potvrda sistema vrednosti koji Partizan neguje i zbog čega je, po stvaranju najkvalitetnijih igrača, već decenijama na vrhu evropskog fudbala, a minule godine ponovo prvi u Evropi.

U sistemu vrednosti koji krasi Partizan, viteška igra i pravi sportski duh zauzimaju najviše mesto. I zaslužene pobede, pobede izborene na zelenom terenu. To u 75 godina postojanja krasi Partizan! Ista lopta i vama i nama, pa kome sreća junačka!

Tako smo osvajali bogatu riznicu trofeja koji krase Partizanov muzej. U godini koja je za nama ostali smo bez trofeja, po zasluzi rekao bih. Ostali smo to dužni i istoriji i veličini Partizana, ali najviše onim desetinama hiljada malih i najmlađih navijača koji su pritekli u pomoć svom voljenom klubu kada je bilo najteže. U našu trofejnu salu treba da uđe slika dvadeset pet hiljada dečaka i devojčica koji su ispunili tribine Partizanovog stadiona. Uveren sam da ćemo im se u godinama koje dolaze valjano odužiti i odazvati se na veliku iskazanu ljubav.

Vama, fudbalerima i stručnom štabu, želim da očuvate i unaprede pobednički duh Partizana. Da nastavite pobedonosni niz započet na isteku prošle godine. Morate se takmičiti sa svešću i uverenjem da sve samo od vas zavisi i da ne tražite unapred opravdanje za neuspeh. Fatalizam rađa malodušnost. Prilike će se popraviti tako da ćemo imati veliku podršku naših vernih i jedinstvenih navijača, Grobara. Impresivan je način na koji su oni obeležili svoju godišnjicu, svoj petodecenijski jubilej. Hvala im na tome!

Razne druge okolnosti su takve kakve su i ni ovlaš ih kritički ne opisujem, jer u dane Božića treba imati i negovati samo bogougodne misli. Te sledstveno tome i koristiti odgovarajuće reči. Svima vama želim srećan Božić i uspešnu takmičarsku godinu. Živeo Partizan! Napred Partizan!", stoji u obraćanju predsednika FK Partizan Milorada Vučelića.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC