• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kao na filmu – Junajtedu se "otvara" da osvoji titulu: Rivali su u ogromnim problemima!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Liverpul je u jako lošoj formi, a preostali rivali moraće nedeljama da igraju bez svojih lidera.

 Kao na filmu – Junajtedu se "otvara" da osvoji titulu: Rivali su u ogromnim problemima! Izvor: Tanjug/Pool via AP/Peter Cziborra

Malo ko je ovakvu situaciju mogao da zamisli, ali je tačna - Mančester junajted iz nedelje u nedelju ima zaista sve veće šanse da opet postane šampion Premijer lige!

Možda će vas zanimati

Nakon što se Liverpul ponovo okliznuo i potvrdio da je u užasnoj formi, stigle su loše vesti i iz Mančester sitija, koji će bar mesec dana ostati bez svog najboljeg igrača - Kevina De Brujnea!

Sjajni Belgijanac (29) neće igrati bar četiri do šest nedelja jer je u sredu tokom utakmice protiv Aston vile doživeo povredu zadnje lože, koju je potvrdio i menadžer "građana" Pep Gvardiola.

Izvor: Tanjug/Pool via AP/Martin Rickett

"Doktori su jutros ponovo pregledali snimak skenera i utvrđeno je da je u pitanju žestok udarac za nas. Moraćemo da idemo napred, a ne moram da pominjem koliko je on važan. Nažalost i po njega i po nas, neće igrati u važnom periodu sezone i moramo da nađemo rešenje", rekao je on.

Siti je trenutno drugi na tabeli sa 38 osvojenih bodova (dva manje od Junajteda), ali i sa odigranom utakmicom manje od gradskog rivala.

Nažalost, "građani" nisu jedini favorit koga muče povrede u Engleskoj, jer će zbog operacije diskus hernije van ekipe narednih nekoliko nedelja biti i centarfor Lestera, Džejmi Vardi (34). Njegov tim je trenutno treći i takođe zaostaje dva boda za Junajtedom, koji ima šest poena prednosti u odnosu na četvrtoplasirani Liverpul.

Izvor: Tanjug/Rui Vieira, Pool/AP

Junajted će po svemu sudeći imati veliku šansu i rivale u krupnim problemima. Biće to uzbudljiv nastavak sezone u Engleskoj.

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC