• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisam zvijezda, ja sam lisica u kaznenom prostoru: Jović šokirao Nijemce i nahvalio Real Madrid!

Autor Dragan Šutvić

Mladi srpski napadač polako pronalazi sebe na pozajmici u Njemačkoj.

 luka-jovic-intervju-njemacka-real-madrid-ajntraht Izvor: Profimedia

Iz Ajntrahta u Real, pa iz Madrida u Frankfurt, ali na pozajmicu. Luka Jović je veliko pojačanje svog nekadašnjeg tima, a sa starom-novom ekipom može da izbori čak i učešće u Ligi šampiona.

Luka Jović je u velikom intervjuu za njemačke medije pričao o tome kako se snalazio tokom dana u Madridu, koliko mu je značilo igranje sa najboljima, ali i sebi. Bilo je govora o kvalitetima koje Jović posjeduje.

Možda će vas zanimati

Mnogi u Njemačkoj su pomislili da Jović dolazi sa statusom zvijezde u Bundesligu. Ali, on je oprezan što se toga tiče.

''Iskreno, ne osećam se kao zvezda. Došao sam ovdje da bih se vratio na prethodni nivo, da povratim samopouzdanje. Ne očekujem da me gledaju kao zvijezdu. Vratio sam se jer je to bila najbolja opcija za mene'', rekao Jović.

Ipak, postoje ljudi koji ga tako gledaju.

''Ja nisam primijetio. Filip Kostić mi je rekao da to postoji, da su me igrači Herte drugačije gledali kada sam ušao na teren'', dodao je srpski napadač.

O svojim fudbalskim karakteristima bivši igrač Crvene zvezde nije htio pretjerano da priča. Ukratko je objasnio šta mu je najjači adut.

''Lisica u kaznenom prostoru (engleski termin ''fox in the box''), uvijek sam dobro postavljen. Moju igru treba da procjenjuju drugi'', skromno je rekao igrač Reala na pozajmici u Frankfurtu.

A kada smo kod Reala... Napredovao je za godinu i po dana u tom klubu.

''Sigurno sam sam sazrio i napredovao. Čast je igrati u najvećem klubu i dijeliti teren sa najboljim igračima na planeti. Bilo mi je teško na početku... Imao sam 21 godinu i trebalo mi je vremena da shvatim da igram sa najboljim igračima u posljednjoj deceniji. Pored njih učiš svaki dan, treninzi sa najboljim defanzivcima su dobra škola za mene'', ispričao je snažni napadač.

Od dolaska u Frankfurt Luka Jović je postigao tri ligaška gola i najavio povratak u sjajnu formu. To bi mogao da bude krucijalan potez njegove karijere, ali sačekajmo leto, kada će možda i u Madridu biti nekih promjena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC