• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal! Poznati engleski sudija dobija prijetnje smrću: Zbog poništenih crvenih kartona hoće da ga ubiju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

On i članovi njegove porodice su sve prijavili policiji.

 Sudija Majk Din dobija prijetnje smrću: Zbog poništenih crvenih kartona hoće da ga ubiju! Izvor: Tanjug/Pool via AP/Clive Rose

Na posljednja dva meča koja je sudio, pokazao je dva crvena kartona. U međuvremenu su obje odluke poništene, što je mnoge natjeralo da pričaju o tome kako je Majk Din ''zreo'' za penziju, a li su neki otišli korak dalje.

Legendarni engleski arbitar, jedan od najstarijih profesionalnih sudija na svijetu, prijavio je prijetnje smrću koje dobija od navijača Sautemptona i Vest Hema nakon odluka protiv njihovog tima.

Možda će vas zanimati

U meču koji je Mančester junajted lako riješio u svoju korist (9:0) protiv Sautemptona, Din je pokazao crveni karton Janu Bednareku, kada je rezultat meča već bio odlučen. Nakon žalbe ''svetaca'', Premijer liga je poništila tu odluku, pa je snažni defanzivac iz Poljske zaigrao u narednoj rundi.

To se ponovilo i sa Tomasom Sučekom. Čeh je slučajno udario Aleksandra Mitrovića, Srbin je priznao da to nije za crveni karton, a Premijer liga pomilovala je vezistu Vest Hema. Ponovo je Majk Din, koji je na licu mjesta gledao VAR, donio pogrešnu odluku.

Pored Majka Dina (52) prijetnje smrću dobijali su i članovi njegove porodice, pa je iskusni arbitar odlučio da sve prijavi policiji. Sa takvim stvarima stvarno treba biti oprezan, a za sada je poznato da će iskusni arbitar propustiti naredno kolo Premijer lige.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC