• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hapsite odmah! Superligaši se oglasili zbog "fudbalske mafije": Rad i Napredak su u ludoj formi, ali savest im je čista!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Čelnici klubova iz Kruševca i Beograda poručuju da sve uspehe postižu isključivo na terenu.

 rad-napredak-superliga-namestanje-fudbalska-mafija-vucic-hapsite-jednog-po-jednog-izjave Izvor: MN PRESS

Nastavlja se polemika u srpskom fudbalu oko fudbalske mafije i nameštanja utakmica.

Možda će vas zanimati

Nakon najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se rešiti fudbalske mafije, stigle su i prve reakcije iz klubova koje su mnogi "uzimali na zub" u prethodnom periodu.

Radi se o Napretku iz Kruševca i ekipi Rada sa Banjice, dve ekipe koje su u prethodnih mesec dana naglo zabeležile napredak u formi i rezultatima.

Dva "davljenika" su sada u velikoj borbi za opstanak i mogli da se spasu, pošto Napredak ima niz od šest pobeda, najviše u Superligi u ovom trenutku, dok je Rad od 21. marta do danas ostvario pet pobeda uz veliki remi 2:2 protiv šampiona Crvene zvezde.

Predsednik Napretka Miloš Nenezić u izjavi za "Informer" navodi da njihova serija od šest pobeda jeste čudo - sportsko čudo.

“Napredak je na terenu sve pokazao. Napravili smo pravo malo čudo! Ako nekom nešto nije jasno mogu samo da mu kažem da smo čisti kao suza. Promenili smo dvojicu trenera, Milan Đuričić nam je treći. Najbolje smo odradili prelazni rok, klub smo apsolutno doveli u red, tako da igrači mogu da se fokusiraju na fudbal. Želimo da u narednom kolu protiv Vožovca ostvarimo i sedmu pobedu čime bismo postavili klupski rekord. Savest nam je potpuno čista“, kaže Nenezić.

Sa druge strane, direktor Rada Uroš Tošić podržava najavljena hapšenja zbog mahinacija u srpskom fudbalu.

“Tvrdim da fudbalski klub Rad nema nikakve veze sa nameštanjem utakmica. Sedam godina krvarimo i spasavamo klub, a čitav pritisak utiče i na naše igrače. Naša poruka je da odmah počnu da hapse fudbalsku mafiju. Apsolutno podržavam to. Neka sve bude po pravu i zakonu, pa ako se dokaže da su postojale nečasne radnje odmah neka hapse jednog po jednog“, jasan je Tošić za "Informer".

(MONDO/Informer)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC