• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sele ga iz Zvezde, on sanja Dinamo na "Marakani": Hoću da ostanem, ne zanimaju me ni inostrane ponude!

Autor Nikola Lalović

U finalu kupa je bio u centru pažnje, a "bonus" pravilo bi moglo naredne sezone da ga "gurne" u prvi tim.

 nikola-krstovic-crvena-zvezda-dinamo-zagreb-liga-sampiona Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je prošle sezone ostvarila istorijski uspjeh. Ne samo da je daleko dogurala u Ligi Evrope i stigla do mečeva sa moćnim Milanom, već je poslije decenije i po čekanja uzela i duplu krunu. 

Pošto je osvojena titula u finalu Kupa je došao duel sa Partizanom, koji je odlučen poslije penala. Jedan od junaka triumfa bio je mladi špic Nikola Krstović. 

On je sjajno izveo jedanaesterac i zatresao mrežu Vladimira Stojkovića, a možda i više od toga se pamti njegova čarka sa iskusnim golmanom. Prošle sezone je na 13 mečeva dao dva gola za crveno-bijele, a iako se pominje da bi naredne sezone mogao da skuplja minute na pozajmici, on želi da ostane. 

"Ništa ne znam o odlasku. Ni sa kim se nisam čuo, niti me je ko kontaktirao. Želim u Zvezdi da nastavim gdje sam stao i da se na pripremama nametnem timu za sljedeću sezonu. Nijedan drugi klub me ne zanima. Ništa ne bi promijenila ni inostrana ponuda. Želim da ostanem na Marakani", rekao je Krstović za "Sportski žurnal."

On će u narednoj godini biti "bonus" igrač i to bi moglo da mu pomogne da skupi dosta minuta u domaćem prvenstvu. Još uvijek je mlad, ali već dovoljno ambiciozan da cilja plasman u Ligu šampiona sa svojim klubom. 

Uskoro će početi i kvalifikacije za plasman u elitno evropsko takmičenje za crveno-bijele, a stameni špic zna koga bi volio da vidi kao protivnika u kvalifikacijama. 

"Volio bih da nam žrijeb za rivala dodijeli Dinamo iz Zagreba. Da pokažemo i da se svi opet uvjere koliko smo kvalitetna ekipa", rekao je Krstović. 

(MONDO, Sportski žurnal)

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC