• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan može do titule i finala Konferencijske lige! Mitar vjeruje u crno-bijele: Igraju najbolji fudbal u Srbiji

Aleksandar Mitrović je prije osam godina otišao iz Partizana, ali i dalje prati svaki meč svog omiljenog kluba.

 aleksandar mitrović predrag rajković partizan i crvena zvezda u evropi Izvor: MN PRESS

Srbiju bi uskoro u Ligi šampiona mogla da predstavljaju dva tima, a jedan od njih mogao bi i direktno da obezbijedi plasman u elitno takmičenje.

Sve to je posljedica dobrih rezultata srpskih klubova, prije svih Crvene zvezde, u posljednjih pet godina u Evropi. I ove sezone odlično "guramo", pa su tako Zvezda i Partizan sa po dvije pobjede počeli takmičenja u Ligi Evrope i Konferencijskoj ligi, a to sa velikom pažnjom prate i njihovi bivši fudbaleri, danas reprezentativci.

Aleksandar Mitrović i Predrag Rajković podržali su danas svoje bivše klubove na konferenciji za medije posvećenoj utakmicama reprezentacije Srbije sa Luksemburgom i Azerbejdžanom.

"Naravno da pratim i Partizan i Zvezdu, pratim našu ligu, mislim da su dominantni u svojim grupama u Evropi i da igraju dobar fudbal. Favoriti su u skoro svim utakmicama u Evropi, što nije lako, ali to su uspjeli. Želim im svu sreću, posebno Partizanu, mislim da Partizan mođe da dogura, da ne pretjeram, ali i do finala Lige konferencija. Stanojević je dobro sve sklopio, pokazali su to u derbiju, želim im sve najbolje da što duže doguraju", rekao je bivši igrač crno-bijelih Aleksandar Mitrović koji je u Humskoj igrao do 2013. godine.

Upitan da li Partizan može da osvoji šampionsku titulu u Srbiji, prvu poslije četiri sezone dominacije Zvezde, najbolji strijelac u istoriji reprezentacije Srbije poručuje da vjeruje da je to moguće.

Izvor: MN PRESS

"Mislim da je Partizan po mom mišljenju favorit za titulu, igra najbolji fudbal... Neću da kažem da dominira, ali Partizan zaslužuje prvo mjesto i ostaje žal što posle derbija razlika nije još veća. Rano je još da se priča, ima puno da se igra, ako ovako nastave titula se vraća u Humsku", rekao je Mitrović.

U dresu Zvezde igrao je njegov kolega Predrag Rajković koji je 2015. godine otišao u inostranstvo.

"Pratim sve utakmice Zvezde i Partizan i celu našu ligu. Veliki uspjeh za naš fudbal da obje ekipe budu prve u grupi, želim im da prođu dalje sa tog mjesta. Značilo bi to dosta za naš fudbal da u narednim godinama bude direktan plasman u Ligu šampiona", zaključio je Rajković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC