• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danci "peckaju" Zvezdu - trebalo je da bude 5:0! Mitjiland napravio haos u grupi: Mi hoćemo dalje!

Autor Dragan Šutvić

Samouvjereni su u danskom klubu, vjeruju da je 1:0 nerealan rezultat.

 mitjiland trebalo je da pobijedimo zvezdu 5 0 Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je doživjela prvi poraz u grupnoj fazi Lige Evrope pošto je Mitjiland na "Marakani" slavio 1:0, a utisak igrača danskog tima je da su mogli da pobijede i ubjedljivije.

S obzirom na to da je Zvezda više od osamdeset minuta igrala sa igračem manje, na kraju su zaradili i drugo isključenje, nije čudo što je Mitjiland lakše ulazio u šanse pošto su crveno-bijeli morali da rizikuju kako bi došli do gola. Umalo se desilo da Zvezda i izjednači duboko u nadoknadi vremena, pa stoga u Mitjilandu posebno žale što nisu ranije riješili pitanje pobjednika.

Možda će vas zanimati

"Čitav tim je odigrao sjajan meč. Nije uvijek prednost kada ste u vođstvu, ali smo zadržali minimalnu razliku, uprkos katastrofalnom stanju terena", kazao je kapiten Erik Svjatčenko.

"Svi su dali veliki doprinos ovom rezultatu, fantastično su se borili. Moglo je na kraju da bude 3:0, 4:0 ili 5:0 za nas ako gledamo šanse koje smo imali, ali svakako smo napravili važan korak ka cilju kojem težimo, a to je da prođemo grupu", dodao je ukrajinski štoper.

Na kraju susreta sudije i igrači Mitjilanda su bili zasuti predmetima sa tribina, pa je morao da reaguje Milan Borjan koji ih je sproveo do svlačionice, dok je najdeblji kraj izvukao Federiko Panonćini iz Zvezde.

Za sada se UEFA nije oglašavala, a podsjetimo da Zvezdi predstoji borba za nastavak takmičenja.

Prepustili su prvo mesto Bragi, koja sada ima devet bodova, Zvezda je na sedam, Mitjiland ima pet, dok je Ludogorec do sada osvojio tek bod. Ipak, ostala su dva kola, tako da su i dalje svi u igri, pa je moguće da crveno-bijeli prođu i kao prvoplasirani, dok je u granicama teorije čak i eliminacija.

Više vijesti o FK Crvena zvezda

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC