• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" se okupili u Zenici: Petev govorio o Bilbiji, Ziljkić otpao

Autor Haris Krhalić

Tražio sam drugi profil igrača, koji su moćni i jaki jer protivniku moramo odgovoriti trkom i snagom.

 Petev Izvor: FSBiH

Selektor BiH Ivajlo Petev danas se obratio novinarima u Zenici gdje se naša A reprezentacija sprema prije meča sa Sjedinjenim Američkim Državama.

"Odradićemo tri treninga prije polaska u Los Angeles. Pozvali smo dosta mlađih igrača iz Premijer lige. Želja nam je da se oni nametnu i pokažu da možemo na njih računati u budućnosti. Ima tu puno zanimljivih mladih igrača i vjerujem da ćemo se dobro spremiti i odigrati kvalitetnu utakmicu", rekao je Petev i dodao:

"Odlučili smo se da pozovemo igrače iz domaćeg takmičenja i ovo će biti dobra prilika za njih da se pokažu. Svi oni su zaslužili da budu tu i vjerujem da će pokazati svoj kvalitet na treninzima i na utakmici".

Možda će vas zanimati

Na pitanje vezano za nepozivanje Nemanje Bilbije selektor je kratko rekao:

"Tražio sam drugi profil igrača, koji su moćni i jaki jer protivniku moramo odgovoriti trkom i snagom. Pozvao sam u skladu s tim igrače. To su Krpić i Lukić, posebno Lukić koji je mlad i perspektivan".

U Zenicu su danas stigli svi pozvani igrači osim Almedina Ziljkića koji zbog problema sa leđima neće konkurisati za meč sa Amerikom.

Fudbaler Tuzle sitija Ajdin Nukić je izjavio kako je bio i na prijašnjim okupljanjima, ali da mu ne nedostaje motiva i želje za dokazivanjem.

"Daću sve od sebe u meču sa SAD-om. Svi sanjamo o pozivu u "A" reprezentaciju i svi igrači iz Premijer lige imaju veliku želju da pokažu šta znaju u dresu sa državnim grbom", dodao je Nukić.

Slično razmišlja i Andrej Đokanović koji je izrazio veliku čast i zadovoljstvo zbog poziva na okupljanje, te se nada da će iskoristiti priliku i pokazati se u najboljem svjetlu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC