• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio bih najbolji u Evropi da mi nisu poništili gol protiv Sparte: Legenda Partizana zbog ovoga žali i poslije 50 godina!

Autor Dragan Šutvić

Najljepši gol Partizana koji nikad nije upisan!

 mustafa hasanagić o poništenom golu partizana protiv sparte Izvor: Profimedia/MN Press

Fudbaleri Partizana savladali su Spartu iz Praga u prvom meču nokaut faze Lige konferencija golom Kvinsija Meniga. Taj gol sada mnogo znači crno-bijelima, a jedan od najljepših pogodaka u istoriji kluba postignut je protiv ovog kluba.

Ali je i poništen! Sada se legendarni Mustafa Hasanagić prisjetio pogotka koji je ostao u istoriji ne samo Partizana nego i evropskog fudbala. 

Možda će vas zanimati

"Vraćaju mi se one divne uspomene na ovom stadionu, tu sam postao najbolji golgeter svih vremena Partizana. Da mi nisu poništili onaj gol protiv Sparte, ja bih bio najbolji golgeter i u Evropi. A to je sve vezano za ovaj stadion koji mi je toliko drag", rekao je on u intervjuu za klupski sajt.

On ističe da je zbog svojih golova bio omiljen kod publike, a upravo u sezoni u kojoj je crno-bijeli tim stigao do finala KEŠ Hasanagić se raspucao. Nantu i Verderu je dao po jedan gol. a onda je Sparti dao dva u Beogradu, a jedan u Pragu.

"Mi smo u Pragu i vodili 1:0, dao sam taj gol, nekim sticajem nesrećnih okolnosti smo izgubili. Bio je jedanaesterac, bilo je kikseva i dogodio se poraz. Ali smo vjerovali u čuda", rekao je komentarišući sezonu u kojoj se Partizan borio za titulu šampiona Evrope.

Pogledajte taj poništeni gol:

Poništen prelep pogodak
Izvor: Youtube/Haris Korac

Sada Sparta ponovo dolazi u Beograd i dolaze sa rezultatskim zaostatkom.   

"Ja bih bio zadovoljan i sa neriješenim, a to sam rekao i poslije susreta u Pragu, a mi smo dobili. Ali neće nam biti lako, to je jako nezgodan rezultat koji može da zavara i apelujem da Partizan mora da pruži i više nego u Pragu. Oni su izgubili u i sada je to čak i nekakva prednost za njih jer su rasterećeni", dodao je on. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC