• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frka u Juventusu! Igrači nisu zadovoljni zbog jedne stvari: Kapiten odbrusio novinarima - Igrali smo kako je tražio!

Autor Haris Krhalić

Izgleda da se svlačionica okreće protiv Masimilijana Alegrija.

 Kvadrado odbrusio novinarima Izvor: Profimedia/Maurizio Borsari/AFLO

Djelovalo je da je Juventus dobro prošao na žrijebu osmine finala Lige šampiona pošto je spojen sa Viljarealom, ali nakon 180 minuta fudbala sa "žutom podmornicom" više niko tako ne misli. "Stara dama" nije bila ni blizu prolaska u narednu fazu iako je već u prvom minutu dvomeča povela golom Dušana Vlahovića, ali to je bilo sve od njih...

Viljareal je odigrao pametno u Torinu i na kraju golovima u finišu slavio sa 3:0 (0:0), a nije nikakvo iznenađenje što su italijanski mediji odmah "razapeli" Juventus zbog nove loše kampanje u Ligi šampiona.

Ovo je četvrta sezona zaredom u kojoj ispadaju u prvoj nokaut rundi, redom su ih pobjeđivali Ajaks, Lion, Porto i Viljareal, a to se odrazilo i na atmosferu u svlačionici. Najviše kritika pretrpjeli su sami fudbaleri, dok je trener Alegri i dalje dovoljno zaštićen pošto je uvreženo mišljenje da ima loš tim.

To se nije dopalo njegovim fudbalerima, prije svega Huanu Kvadradu, koji je na meču protiv Viljareala u Torinu čak nosio kapitensku traku oko ruke.

"Ja ne bih da komentarišem neke druge izjave...", rekao je Kolumbijac kada je upitan za kritike.

Izvor: Profimedia

"Potrebno je da okrenemo novu stranicu i da se sada fokusiramo na Seriju A i Kup Italije. Teško nam je, ali što prije treba da zaboravimo ovu utakmicu. Ne postoji izgovor za ovo što se desilo protiv Viljareala, ali fudbal je nekada jednostavno takav...", branio se Kvadrado.

Između redova je i sam provukao da nije naročito zadovoljan fudbalom koji igraju kod Maksa Alegrija, a koji mnogi kritikuju zbog toga što nije dovoljno atraktivan.

 "Pokušali smo da uradimo sve ono što je trener tražio od nas i igrali smo taktikom koju je on odredio prije utakmice. Svaki igrač je dao svoj maksimum i naravno da smo uzrujani što smo ispali", zaključio je jedan od najiskusnijih fudbalera Juventusa nakon nove katastrofe.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC