• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milorad Dodik: Republika Srpska će u naredne tri godine dobiti Nacionalni stadion!

Autor Haris Krhalić

Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, na manifestaciji Dan fudbala Republike Srpske obećao je izgradnju Nacionalnog stadiona!

 piksi dodik Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je na današnjoj manifestaciji "Dan fudbala Republike Srspke" obećao da će Republika Srpska u naredne tri godine izgraditi Nacionalni stadion.

"Obezbijedićemo 100 miliona KM za stadion. Potreban nam je projekat kao i regulacioni plan, a vjerujem da će grad obezbijediti lokaciju kako bi došlo do realizacije ovog projekta", rekao je Dodik.

Dodik je uručio i Zlatnu povelju, Draganu Stojkoviću - Piksiju za kojeg je rekao da je pobjegao od mentaliteta gubitnika te napravio veliki uspjeh, srdačno mu čestitavši na tome. 

"Čestitam svima koji su dobili nagrade i želim im da ustraju u tome. Potrebno nam je to", zaključio je između ostalog Dodik na ovoj manifestaciji održanoj u Banskom dvoru u Banjaluci.

Možda će vas zanimati

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

PREDIZBORNI ŠATORSKI PJEVAČ

A ako on konačno više ne bude na vlasti, šta će sve onda biti izgrađeno? Napraviti nešto poput Stožica u Ljubljani (dvorana i stadion).

Pitanje

Ako je istina pitajte ga što ne izgradi kao u Ljubljani stadion i dvoranu za te pare, to je najbolje rješenje za glavni grad RS

Zole

Samo nam je on falio i sve će biti potaman. Srbija nema novca za nacionalni stadion a kamoli mi i ko bi ga koristio i u koje svrhe

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC