• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prošli u četvrtfinale Lige šampiona, pa oduševili svijet! Ovako se klub brine o navijačima - o njima svi pričaju!

Autor Nemanja Stanojčić

Viljareal je prošao u četvrtfinale Lige šampiona, čeka ga duel sa Bajernom, a onda je napravio potez koji je oduševio planetu.

 viljareal oduševio navijače  Izvor: Profimedia

Najprijatnije iznenađenje ovogodišnje Lige šampiona svakako je Viljareal. Tim koji je stigao do četvrtfinala elitnog takmičenja. U prethodnoj rundi je ozbacio Juventus i pokazao da nije slučajno prošao do same završnice elitnog takmičenja.

Za plasman u polufinale imaće težak zadatak, čeka ih dvomeč sa minhenskim Bajernom, jednim od favorita za "ušati pehar". Upravo zbog svega toga su mnogi očekivali da će španski tim iskoristiti sve to da dodatno zaradi. Prvenstveno preko karata, ali su oni odlukom mnoge šokirali. Poskupljenja neće biti.

Možda će vas zanimati

Viljareal je donio odluku da ne uvećava cijene ulaznica, pa će tako vlasnicima sezonskih karata naplatiti svega 20 evra za duel sa njemačkim velikanom koji je na programu 6. aprila. Informacija koja je oduševila navijače "žute podmornice", ali i mnoge ljubitelje fudbala.

S obzirom na ogroman uspjeh i sve što su učinili očekuje se da će njihov stadion, koji prima 23.500 gledalaa, biti ispunjen do posljednjeg mjesta u tom duelu i da će ekipa Unaija Emerija imati veliku podršku sa tribina.

Viljareal je do nokaut faze stigao preko grupe F gdje su bili drugi sa 10 bodova, poen više imao je Mančester junajted, a iza su ostali Atalanta i Jang Bojs. Podsjetimo, bolji iz meča Viljareala i Bajerna će u polufinalu igrati sa pobjednikom dvomeča između Liverpula i Benfike.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC