• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Srbija, Srbija" - Cijeli stadion je odjekivao! Kadetska reprezentacija napravila čudo u Skandinaviji

Autor Haris Krhalić

Djevojke, bravo!

 Ženska kadetska reprezentacije Srbije porazila Norvešku Izvor: FSS/Screenshot

Ženska kadetska reprezentacija Srbije u fudbalu napravila je istorijski rezultat jer je kao gost pobijedila Norvešku 3:2 u utakmici druge, finalne runde kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.

Srbija je na Viking stadionu u Stavangeru pobijedila Norvešku – 3:2 (2:1) i napravila ogroman korak ka kontinentalnom turniru. "Biti bolji od selekcije koja ima daleku veću tradiciju ženskog fudbala, odigrati hrabro i tako prirediti iznenađenje dana, slika je samo za neupućene, jer dešavanja na terenu govore da su izabranice selektora Dragiše Zečevića apsolutno zaslužile veliku radost", objavio je Fudbalski savez Srbije.

Pogledajte

00:59
Slavlje u Norveškoj
Izvor: FSS
Izvor: FSS

Takođe, navedeno je da su domaće igračice bile u nokdaunu već poslije pola sata igre kada su prvo Jestrović,a zatim i Stokić sjajnu igru čitavog tima krunisale lijepim golovima, a kada se činilo da će Norvežanke preokrenuti rezultat, na scenu je stupila Marković i ovjerila tri velika boda na startu elit runde kvalifikacija.

U drugom meču grupe Švedska je pobijedila Rumuniju – 5:1. Naredni meč naše djevojke igraju 27. marta protiv Švedske, a 30. marta na programu je duel sa Rumunijom. Prvenstvo Evrpe održava se u Bosni i Hercegovini od 3. do 15. maja 2022. godine.

STRIJELCI: 1:0 Jošić 5, 2:0 Stokić 25, 2:1 Gaupset 39, 2:2 Nilsen 70, 3:2 Marković 78. Viking stadion u Stavangeru.

SRBIJA: Aleksić, Medić, Stojić, Backović (45+3 Gajić), Šarić, Trbulin (67. Marković), Majstorović (79. Trivić), Stokić, Jestrović (67. Kurteš), Josić, Matejić. Selektor Dragiša Zečević

NORVEŠKA: Sandvik, Skage (70. Martinusen), Svendsen, Karlsen, Lervik (87. Natvik), Grose, Rame, Gaupset, Nilsen, Sesi (73. Foland), Melgard. Selektor Elise Brotangen

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC