• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Junajteda šokirao Englesku - "Krtice su napustile klub": U Mančesteru haos, a on pljuje bivše igrače!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

I sve je to direktor Mančester junajteda uspio da ispriča tokom razgovora sa navijačima u kafani!

 Direktor Mančester junajteda proziva bivše igrače Izvor: Profimedia

Ogromni problemi Mančester junajteda nastavljaju se i ovog ljeta, pošto klub ne uspijeva da dovuče na Old Traford velike zvijezde. iako je dolazak Erika Ten Haga djelovao kao sjajan potez, pitanje je sa kim će doskorašnji trener Ajaksa raditi naredne sezone.

Jedan od ljudi koji treba da mu olakšaju posao je i novi direktor Ričard Arnold, čovjek koji je 15 godina radio u marketing sektoru, a sada će se između ostalog baviti i transferima kluba. On se u kafani sastao sa navijačima kako bi saslušao njihove probleme, a zatim im otkrio šokantne informacije.

Možda će vas zanimati

Dok su najvatrenije pristalice Mančester junajteda kukale na porodicu Glejzer zbog koje klub nije u sjajnom stanju, Arnold im je pričao i o klupskim transferima ovog ljeta. Pomenuo je da se tokom čitavog dana radi na dolasku Frenkija de Jonga iz Barselone, ali je detalj o odlascima bio još zanimljiviji.

"Dvojica igrača koji su bili 'krtice' i iznosili vijesti iz svlačionice u medije su ovog ljeta napustili klub", rekao je Arnold, a zabilježila kamera jednog od navijača koji se našao u blizini.

Čovjek koji je zaslužan za rekordne ugovore sa Adidasom i Ševroletom nije želio da otkrije imena tih fudbalera, ali je jasno da su njih dvojica u grupi onih koji su već napustili klub ovog ljeta.

Podsjećamo, nakon završetka prethodne sezone iz Mančester junajteda su otišli četvrti golman Li Grant, veterani Huan Mata, Edinson Kavani i Nemanja Matić, zatim Pol Pogba i Džesi Lingard. Neko od njih je, po riječima direktora, davao insajderske informacije medijima...

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC