• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit snimak Mihinog pomoćnika: Jirgen Klop stiže u Srbiju da vodi Vojvodinu!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji igrač Crvene zvezde i pomoćnikSiniši Mihajloviću na klupi Bolonje Miroslav Tanjga ima "bombu prelaznog roka" koju je morao da podeijli sa svijetom.

 jirgen klop će trenirati vojvodinu  Izvor: Facebook/screenshot/Sima Sekulić

Sljedeća sezona u Superligi Srbije biće istorijska! Čak pet klubova će izboriti mjesto u UEFA takmičenjima, a šampiond omaćeg prvenstva će direktno ići u grupnu fazu Lige šampiona.

Zbog toga su mnogi klubovi ovog ljeta posebno ambiciozni tokom prelaznog roka, a ako je vjerovati Miroslavu Tanjgi, niko nije ambiciozan kao Vojvodina. Oni za trenera dovode Jirgena Klopa!

Možda će vas zanimati

Naravno, radi se o šali, ali vrlo zanimljivoj koju je priredio nekadašnji fudbaler Vojvodine, Crvene zvezde, Fenerbahčea, Herte iz Berlina i Majnca. Pomoćnik Siniše Mihajlovića u stručnom štabu Bolonje očito se susreo sa Jirgenom Klopom, svojim nekadašnjim saigračem baš iz Majnca, kluba u kojem je Tanjga završio karijeru 1999. godine.

Nekadašnji defanzivac iz Vinkovaca je riješio da se našali sa starim prijateljem, a prijateljima iz FK Vojvodina je riješio da pošalje snimak u kojem im predstavlja njihovog novog trenera.

"Predsjedniče, vidi ovo. Moram da ti kažem da sam ti našao novog trenera, sve sam se dogovorio oko uslova. On će ti sad reći da pristaje na uslove", rekao je Tanjga i potom pokazao o kome se radi.

U kadru se pojavio Jirgen Klop sa kačketom i naočarama za sunce.

"Je l' pristaješ na sve uslove što smo rekli?", rekao mu je Tanjga na srpskom jeziku, a Nijemac je odgovorio na engleskom:

"Nema problema... Novi Sad! Vojvodina Novi Sad!" uzvikivao je Klop ponavljajući riječi Tanjge. Samo još da vidimo šta će reći u Liverpulu...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC