• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan otkrio sve o udaranju Materacija - ovo nikad nije rekao! Zizu otvorio dušu o finalu: "Tog dana sam bio ranjiv!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Finale Svjetskog prvenstva 2006. godine zauvjek će ostati upamćeno po tom njegovom potezu.

 Zinedin-Zidan-o-udaranju-Marka-Materacija Izvor: Profimedia

Zinedin Zidan je posljednjih dana u centru zbivanja u svjjetskom fudbalu, pošto se dovodio u vezu sa klupom Pari Sen Žermena. Legendarni Francuz je odlučio da neće postati trener PSŽ-a u ovom trenutku, a o svemu se oglasio i Naser Al Kelaifi, predsjednik kluba.

Ali sada je slavni "Zizu" ponovo u žiži zbog njegovog velikog intervjua povodom 50. rođendana. I u njemu je do detalja otkrio sve što se dešavalo u finalu Svjetskog prvenstva 2006. kada je glavom udario Marka Materacija!

Zidan je rođen 23. juna 1972. godine i tim povodom je "L'Ekip" napravio veliki intervju sa njim. Govorio je bivši igrač i trener Real Madrida o brojnim temama, ali se posebno istakla ona iz Njemačke.

Finale Mundijala 2006. ostaće zauvijek upamćeno u crvenom kartonu koji je Zidan dobio u meču protiv Italije, kada je glavom udario u grudi štopera Marka Materacija i tako na neslavan način završio karijeru.

Francuska je potom izgubila poslije lošijeg izvođenja penala, a Zidan je sada prvi put otkrio zbog čega je tog dana bio posebno napet - bio je zabrinut za svoju majku.

"Na dan finala majka mi se razboljela. Ne baš teško, ali je bila bolesna. Vidio sam se sa sestrom koja je kasnije bila sa njom. Materaci je je uvijek pričao kako nije psovao moju mamu, što je istina, ali je proklinjao moju sestru", počeo je Zidan.

"Kako mi je bolest majke bila na umu, izgubio sam kontrolu nad sobom usljed te ranjivosti. Nisam smio tako da se oprostim od fudbala, ali to je dio moje karijere. Dijelom i zbog toga uvijek govorim kako moja priča sa reprezentacijom Francuske nije završena. Ne želim da se to ovako završi. Još nije gotovo", poručio je Zinedin Zidan koji cilja da jednog dana postane selektor Francuske.

Zidan - Materaci
Izvor: Youtube/ The Horny Horses

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC