• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ostvario najveću želju u prelaznom roku: Iliev mu dao sedmicu i poručio - Takvi su nam potrebni!

Autor Dragan Šutvić

"Svi ćete vidjeti njegove kvalitete!", poručio je sportski direktor crno-bijelih.

 partizan predstavio andradea  Izvor: Youtube/screenshot/FK Partizan Beograd

FK Partizan predstavio je javnosti svoje najnovije pojačanje, vezistu Patrika Andradea (29 godina, 176 centimetara) i tako ozvaničio da je uradio važan posao u prelaznom roku. Napadač sa Zelenortskih Ostrva, zemljak špica crno-bijelih Rikarda Gomeša, u četvrtak je potpisao višegodišnji ugovor u Beogradu, a u petak došao u Ptuj i pridružio se ekipi Ilije Stolice.

Možda će vas zanimati

Na konferenciji za novinare u Partizanovoj bazi, doskorašnjeg igrača Karabaga predstavio je sportski direktor crno-bijelih Ivica Iliev. On je naglasio da je izuzetno zadovoljan dolaskom igrača koji je nastupao i za Morejrense, Černo More...

"Imam veliko zadovoljstvo da predstavim našeg novog igrača, pojačanje, igrača kojeg smo dugo čekali i učinili i moguće i nemoguće da ga dovedemo. Podigli smo ljestvicu i hoćemo da nastavimo u tom ritmu. Patrik je igrač koji nam je potreban za najveće ciljeve, bio je najveća želja u ovom prelaznom roku, okarakterisan je kao primarni cilj i pozicija koja treba da nam donese prevagu i možda ono što nam je u prethodnoj godini i godinama nedostajalo", rekao je Iliev u Sloveniji.

"Imam velika očekivanja od njega. Ona su takva da vjerujem da će biti jedan od najbitnijih igrača našeg kluba. Izuzetno me raduje to da igrači koje dovodimo, a on je jedan od njih, su igrači koji prave razliku u evropskim okvirima i prošlogodišnje učestvovanje njegovog kluba u Ligi konferencija je bilo fantastično, pogotovo kad je on u pitanju i bio je po nekim anketama u idealnom timu tog takmičenja. Želim da mu poželim puno uspjeha i zajedničkog zadovoljstva u narednim godinama", dodao je on.

Andrade je otkrio da je brzo odlučio da dođe i da je Rikardo imao veliku zaslugu za to.

"Pričao sam sa Rikardom, on je taj djelić slagalice koji mi je olakšao odluku da dođem u Beogradu. Bilo je i drugih ponuda, ali kada sam saznao da me Partizan želi, čuo sam se sa Rikijem, agentom i brzo odlučio. Za dva dana sam prelomio i došao. Tu sam da pomognem Partizanu da osvaja trofeje. Nadam se da ćemio svi zajedno to uspjeti da uradimo", poručio je fudbaler.

Iliev je na tom mjestu dodao: "Krasi ga karakter pobjednika, uz sve ostale nevjerovatne kvalitete, koje ćete svi vidjeti. Glavna crta karaktera mu je to da je pobjednik, a takvi nam trebaju".

Patrik Andrade
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Crno-bijeli su prije četiri dana predstavili i pojačanje u defanzivnoj liniji, Aleksandra Filipovića, a prije njega u klub se vratio i nekadašnji đak "Parnog valjka", Zlatan Šehović. Trener Stolica, direktor Iliev i saradnici su usred velikog posla u pravljenju tima, jer se klub iz Humske ovog juna rastao sa sedmoricom igrača iz prošlosezonskog tima.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC