• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovo Lukić nakon drugog poraza Borca u Sloveniji: Stigao nas je umor... (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Napadač crveno-plavih Jovo Lukić smatra da banjalučki tim nije pružio ono što se od njega očekivalo na drugoj pripremnoj utakmici.

 Jovo Lukić raport sa priprema FK Borac u Sloveniji Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Borac je na priprema u Sloveniji doživio i drugi poraz.

Poslije Vojvodine (1:0), Banjalučani su izgubili i od slovenačkog prvoligaša Gorice rezultatom 3:1, pa je centarfor Jovo Lukić u izjavi za klupski sajt, kratko sumirao trenutno stanje u ekipi Nenada Lalatovića.

Jedan od kandidata za kapitensku traku u banjalučkom klubu najprije je pozdravio sve navijače Borca iz Banjaluke i sve ljubitelje fudbala.
A potom "raportirao" sa priprema crveno-plavih u Sloveniji.

"Stiglo je dosta novih igrača, mi, koji smo tu, trudimo se da im pružimo komfor, da se osjećaju kao kod svoje kuće i da se uklope što prije s nama. Malo nas je stigao umor, odradili smo dosta jakih treninga, što se moglo primjetiti na jučerašnjoj utakmici protiv Gorice. Nismo pružili ono što se od nas očekivalo, ali za dva dana je nova utakmica i pa se nadam da će biti bolje", rekao je centarfor Banjalučana.

Lukić je dodao da je što se tiče ambijenta ljepše bilo prošle godine na Bledu, ali je istakao da nije loše ni u Zreču.

"Ne možemo se žaliti", rekao je centarfor Banjalučana, osvrnuvši se i novog kolegu Momčila Mrkaića, koji je pojačao konkurenciji u napadu Borca.

"Dobio sam konkurenciju u napadu, ali meni to ne predstavlja nikakav problem. On (Mrkaić) stariji je igrač od mene dosta, od njega mogu mnogo toga naučiti i nadam se da ćemo jedan drugom biti podrška".

Ono što najviše interesuje navijače je skorašnji meč sa Toršavnom sa Farskih Ostrva u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, koja je na rasporedu 7. jula u Modriči.

"Polako se spremamo za utakmicu na evropskoj sceni, nadam se da ćemo biti spremni 100 posto, fizički najbolje što je moguće, da pružimo svoj maksimum i prođemo u drugi krug kvalifikacija".

Za kraj je pomenuo i ciljeve u kompletnoj sezoni.

"Mi imamo isti cilj kao što je i stav kluba, a to je da se ide na titule i ako se uspije, bilo bi lijepo da bude 'dupla kruna'", zaključio je Lukić.

Naredni susret u Sloveniji tim sa banjalučkog Gradskog stadiona trebao je da igra protiv kragujevačkog Radničkog 1923, koji je prethodne sezone s klupe vodio aktuelni trener Borca, ali su Kragujevčani saopštili da od toga neće biti ništa i da će igrati protiv Rijeke.

Ipak, crveno-plavi su našli novu odličnu provjeru - igraće protiv slovenačkog Celja. 

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Unix

Jovo očekivali smo više. Umor je opravdanje, i oni su umorni

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC