• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će biti kapiten Borca naredne sezone? Nenad Lalatović potvrdio imena kandidata!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučki Borac se u Sloveniji priprema za treći uzastopni evropski nastup i novu sezonu u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 nenad lalatović sa igračima borca Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Novi trener Banjalučana Nenad Lalatović angažovao je osam novih pojačanja, kojima će trebati malo vremena da se upoznaju i ukombinuju u tim, pa su crveno-plavi na prvim pripremnim utakmicama doživjeli dva poraza.

Najprije su izgubili od Vojvodine (1:0), a potom i Gorice (3:1), ali ti rezultati nisu od posebne važnosti već igra koja je protiv Novosađana i to posebno u prvom poluvremenu bila na zavidnom nivou. Ni u drugom susretu, Borac nije izgledao loše, ali je bio primjetan umor kod banjalučkih igrača s obzirom da su u meč sa slovenačkim prvoligašem ušli odmah nakon žestokog treninga.

Zato se ne treba previše obazirati na startne neuspjehe već se fokusirati na ono što je najbitnije - prvi evropski meč protiv Toršavna sa Farskih Ostrva 7. jula u Modriči na stadionu "Milan Jelić".

Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Ipak, ono što je mnogim navijačima kluba sa Gradskog stadiona "upalo u oči" tokom prenosa utakmica bila je nedoumica oko kapitenske trake jer je u prvom susretu sa "lalama" kapiten bio Jovo Lukić, dok je u drugom duelu traku oko ruke nosio povratnik u banjalučke redove Goran Zakarić.

Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Na fotografijama su jedan do drugog, a traka je prvi put bila ruci visokog centarfora, a drugi put kod krilnog napadača.

Prethodne sezone kapiten ekipe je bio Aleksandar Subić, koji je u pripremnim mečevima ulazio s klupe i "uredno" preuzimao kapitensku traku, što nas navodi na zaključak da su Zakarić i Lukić njegovi zamjenici.

Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Međutim, trener Lalatović u izjavi za MONDO potvrdio da će odluka o novom kapitenu biti donesena nakon završetka pripremnog perioda.

"To ćemo odlučiti nakon priprema", rekao je Lalatović, potvrdno odgovorivši na pitanje da su Lukić, Zakarić i Subić jedini kandidati za status kapitena sljedeće sezone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC