• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filipovo najlakše "DA" u karijeri! Srbin otkrio kako je došao u Juventus: Čim sam se probudio, osjetio sam!

Autor 000

Filip Kostić odradio je i prvi intervju kao novi fudbaler Juventusa.

 Filip Kostić prvi intervju u Juventusu Izvor: YouTube/screenshot/Juventus

Filip Kostić potpisao je za Juventus i dao je prvi intervju kao fudbaler italijanskog velikana. U razgovoru za zvanični sajt kluba pričao je o očekivanjima, planovima, ciljevima.

Jedva Filip čeka da zaigra sa sunarodnikom Dušanom Vlahovićem i da zajedno sa njim vodi ekipu do uspjeha. Male su šanse da će biti u konkruenciji za tim protiv Sasuola, ali sigurno neće dugo čekati na debi.

"Poseban dan za mene, presrećan sam. Kada sam se probudio i spremao da dođem u Torino osjetio sam uzbuđenje. Jedva čekam da zaigram pred ovim navijačima. Nije bilo teško reći DA ovakvom klubu", nasmijao se Kostić.

Period adaptacije mogao bi da prođe znatno lakše uz pomoć sunarodnika. Vlahović je tu i svakako će biti od pomoći Kostiću u narednom koraku u njegovoj karijeri.

"Pričao sam sa Dušanom, srećan sam što je on ovdje i što ga imam u svom timu. Vlahović je jedan od najboljih napadača na svijetu. Lijepo je igrati sa njim."

Upitan šta donosi ekipi i šta može publika da očekuje od njega Filip nema dilemu. Obećava da će uraditi sve da pomogne saigračima da bilježe dobre rezultate.

"Uvijek dajem sve od sebe, naporno radim, zaslužio sam sve ovo. Kada Juventus zove, nije bitno u kom trenutku, uvijek je pravo vrijeme za dolazak. Mogu da donesem kvalitet, potrudiću se da to i učinim, daću sve za klub"

Srpski fudbaler poznat je po odličnom centaršutu i velikom broju asistencija. Dobro su ga zapamtili protivnici Ajntrahta. Uostalom, bio je najzaslužniji za titulu u Ligi Evrope prošle sezone sa šest asistencija.

"Volim da igram tako, zavisi dosta i od zahtjeva trenera i šta je najbolje za tim. Srećan sam što sam došao, vidimo se uskoro na terenu", zaključio je Kostić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC