• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan završio veliki posao! Crno-bijeli platili 700.000 - pojačanje stiže gdje je ekipa "najtanja"!

Autor Haris Krhalić

U Humsku stiže novi fudbaler, ali će ga turski klub pustiti tek u ponedjeljak, nakon što odigra još jedan meč.

 Hamidu Traore stiže u Partizan Izvor: Profimedia

Sve je gotovo - Partizan ima novo pojačanje u veznom redu! Novi fudbaler crno-bijelih postaće internacionalac iz Malija Hamidu Traore (25), dosadašnji igrač turskog Giresuna u kojem je prethodne sezone igrao zajedno sa Fusenijem Dijabateom.

Kako prenosi "Telegraf", tim iz Humske platiće turskoj ekipi 700.000 evra na ime obeštećenja, a Traore će se u ponedjeljak preseliti u Beograd gdje treba da potpiše trogodišnji ugovor sa srpskim vicešampionom.

Hamidu Traore ponikao je u rodnom Maliju, gdje je igrao za ekipu Klub Olimpik, a zatim se preselio u tursku. Promijenio je četiri kluba za sedam godina u toj zemlji, a najdublji trag ostavio je u Alanji. Prethodnu sezonu proveo je u Giresunsporu, gdje mu je Dijabate bio saigrač. Krilni fudbaler koji je već pojačao Partizan ovog ljeta igrao je za taj tim na pozajmici, a sada će ponovo imati priliku da sarađuje sa veznim fudbalerom.

U Humskoj se nadaju da je Traore rješenje za probleme u veznom redu, odnosno da će njegov dolazak u tim pojačati konkurenciju Ljubomiru Fejsi, Kristijanu Beliću i Patriku Andradeu, jedinim igračima na koje Gordan Petrić računa u toj liniji tima. Pored iskustva iz Turske, Traore donosi i internacionalno iskustvo pošto je zaigrao za seniorsku reprezentaciju svoje zemlje, a redovno bio i mladi reprezentativac.

Fudbaler iz Malija doputovaće u Beograd nakon što odigra prvenstveni meč protiv Kasimpaše. On je u petak imao sastanak sa klupskim čelnicima na kojem je predložio transfer u Srbiju, ali će ostati u klubu još jedan meč kako bi se sa ekipom u kojoj je proveo prethodnu sezonu rastao u dobrim odnosima.

Ostaje da se vidi da li je ovo pojačanje poslednje za Partizan u veznom redu ili crno-bijeli nisu odustali od Gojka Cimirota. Vezni fudbaler iz Bosne i Hercegovine želja je prethodnih dana, ali su se pojavile informacije da njegov klub ne želi da ga pusti.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC