• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Makabi se ne plaši pune Marakane! Izraelci puni samopouzdanja: "Igrali smo već u Pireju"

Autor Haris Krhalić

Trener Makabija Barak Bahar pričao je na konferenciji za medije uoči meča sa Zvezdom.

 Trener Makabija pred utakmicu sa Zvezdom Izvor: Profimedia

Crvena zvezda hoće u grupnu fazu Lige šampiona. Da bi u tome uspjela moraće u utorak uveče (21 čas) da pobijedi Makabi iz Haife na "Marakani". Ulaznice su već rasprodate i očekuje se paklena atmosfera.

Uoči tog susreta šef struke gostujućeg tima Barak Bahar na konferenciji za medije pričao je o predstojećem okršaju. Tvrdi da ni on ni njegov tim nemaju strah od ambijenta koji ih očekuje na stadionu "Rajko Mitić".

"Nismo opterećeni stadionom i atmosferom. Imamo iskusne igrače. Naravno, moramo da se nosimo sa svim tim i siguran sam da ćemo u tome uspjeti. Igrali smo protiv Olimpijakosa u Pireju, biće ovdje duplo više navijača i biće sigurno 'vrelo'. Pritisak svakako postoji i kod nas i kod njih i kako vrijeme bude prolazilo tako će presija biti sve veća na Zvezdi. Zbog toga je veoma važno kako ćemo započeti meč", rekao je Bahar.

Napadač Fanzadi Pjero u prvom meču dao je dva gola srpskom timu i pravio je ogromne probleme odbrani Zvezde. Bilo je spekulacija da bi mogao da propusti revanš zbog povrede. Međutim, to se neće dogoditi.

"Trenira sa timom i ne vidim razlog zašto ne bi igrao. Mi smo došli da igramo našu igru, da kontrolišemo ritam i da pokažemo šta znamo. U isto vrijeme moramo da pazimo i na reakciju u određenim situacijama na terenu, kod kuće smo rizikovali i to nam je donijelo preokret. Znamo da su na ovom terenu gubili mnogi velikani, ali daćemo sve od sebe i vjerujem u moj tim."

Na kraju je otkrio i da je pripremio ekipu na svaki scenario, pa i na i izvođenje penala. 

"Ukolko dođe do penala, gledaće se mnogi faktori. Jedan od njih svakako je i ko je na terenu, odnosno ko je ostao u igri i nije zamijenjen. Morate da budete spremni na sve. Radili smo i na penalima", zaključio je Bahar.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC