• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golčina Osmana Bukarija iz drugog ugla - bomba u Humskoj!

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatan pogodak reprezentativca Gane, jedan od najljepših koji smo vidjeli u derbijima posljednjih godina.

 gol osmana bukarija na vječitom derbiju  Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Nebojša Marković

Vječiti derbi završen je bez pobjednika - Partizan - Crvena zvezda (1:1), a njegov najljepši detalj vidjeli smo u prvom dijelu meča. Crvena zvezda je preko Osmana Bukarija u 28. minutu susreta došla do prednosti. Krilni fudbaler iz Gane uhvatio je fenomenalan volej i lijevom nogom prvo zatresao stativu Popovićevog gola, a zatim i mrežu iza leđa mladog golmana.

Ovo situaciji prethodila je loša intervencija Partizanove odbrane, koja nije uspjela da otkloni opasnost nakon kornera. Kanga je ubacio loptu na peterac, a crno-bijeli se usko branili zbog opasnosti od Nemanje Milunovića koji je veoma opasan u skoku. Partizanovi igrači na ivici kaznenog prostora bili su nešto defanzivniji da mu ne dozvole da se zatrči na skok, a Osman Bukari je imao vremena da se namjesti za šut... Pogledajte pogodak iz drugog ugla:

Pogledajte

00:34
Gol Zvezde
Izvor: MONDO/Nebojša Marković
Izvor: MONDO/Nebojša Marković

Desno krilo Zvezde fantastično je zahvatilo loptu lijevom nogom koja mu je daleko slabija, a Aleksandar Popović nije imao nikakvu šansu da odbrani ovaj udarac. Previše igrača bilo je ispred njega i zaklonilo mu pogled, a kada se lopta pojavila ispred njega već je bilo kasno. Popović nije imao vremena da se baci, pa je samo pogledom ispratio ovaj pogodak, najljepši u Bukarijevoj karijeri.

"Srećan sam zbog gola, ali nismo pobijedili i zato sam tužan. Gol jeste bio lijep, vježbao sam ovakve udarce na treningu juče... Tada je lopta išla preko gola, ali sad je bio perfektan udarac. Mislim da je ovo najljepši gol u mom životu", rekao je internacionalac iz Gane za klupski sajt nakon meča.

Pogledajte

01:12
Gol bukari
Izvor: Promo
Izvor: Promo

Naravno, gol na gostujućem terenu izazvao je erupciju među navijačima Zvezde, ali i fudbalerima koji su pojurili u zagrljaj saigraču. Ipak, Bukari smatra da je tim mogao da dobije više od ovog meča.

"Pozitivni su utisci kada je riječ o derbiju, ali siguran sam da će to biti još bolje kada mi budemo domaćini. Mislim da možemo bolje od ovog, moramo da više djelujemo kao tim. Presing nije bio dobar, moramo da budemo bolji u tom segmentu, ali sad idemo da odmorimo i da se fokusiramo na naredni meč koji nas čeka već za vikend", rekao je krilni napadač. 

Ovako je izgledalo Bukarijevo slavlje nakon fantastičnog gola:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC