• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda jedva dočekala da ga proda, a njemu pjeva cijeli stadion: Zbog Ohija su svi ustali! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Ohi Omožuanfo već je postao miljenik navijača Brondbija.

 navijači brondbija pjevaju ohiju  Izvor: MN Press/Twitter/sadnagolzvezda

Crvena zvezda prodala je Ohija Omožuanfa (28) dan pred derbi sa Partizanom. On je otišao u Brondbi i tamo je ekspresno postao miljenik navijača novog kluba. Već se predstavio golovima u Danskoj, sve to su fanovi znali da nagrade na sjajan način. Cijeli stadion je ustao i počeo da mu pjeva i aplaudira, odzvanjalo je "Ohi Omožuanfo, Ohi Omožuanfo". Čuo je i on to na zagrijavanju pa im je uzvratio pozdravom i na taj način se zahvalio na podršci.

Norveški napadač debitovao je početkom meseca za Brondbi i odmah je dao gol Horsensu (2:0), nedugo poslije toga ponovo je zatresao mrežu u remiju sa Randersom (2:2) i na taj način pokazao je sjajan golgeterski instinkt i da nije zaboravio kako da trese mreže. Uostalom, cijeli stadion mu zbog takvih poteza i skandira ime. Inače, on nije želio da napusti "Marakanu".

"Nažalost, nisam imao drugog izbora nakon razgovora sa upravom prije 3-4 nedjelje. Rečeno mi je da je bolje da nađem novi klub i da će mi se smanjiti minutaža. Pokušao sam da ih ubijedim da želim da ostanem i borim se za svoje mjesto jer sam znao da je to nešto što ću moći da uradim. Poruka koju sam dobio bila je da neću dobiti vremena za igru da to uradim, i kao što ste svi primijetili, nisam dobio nikakvu šansu u ligi ili kvalifikacijama za Ligu šampiona iako sam bio jedini napadač na klupi. Nakon što je gospodin Dejan Stanković podnio ostavku, prvi put poslije mnogo vremena sam počeo utakmicu. Razgovarao sam sa gospodinom Milošem Milojevićem poslije utakmice i rekao mu poruku koju sam dobio od uprave i da li želi da ostanem ili ne. Rekao mi je 'Da sam došao prije tri nedjelje ti bi ostao, ali sada je Crvena zvezda u procesu potpisivanja novog napadača'. Osjećam da nisam poželjan ovde, tako da ne vidim drugi način nego da se rastanem sa Crvenom zvezdom. Zaista sam pokušao da ostanem, ali su već donijeli odluku o meni, tako da ne mogu da uradim nešto drugo", rekao je Ohi na oproštaju od kluba.

Poslije njegovog odlaska klub je doveo Kalifu Kulibalija, ali se on za sada nije adaptirao na klub i stil igre. Novi trener Miloš Milojević ga je za sada uglavnom koristio kao igrača sa klupe. Otputovao je sa klubom u Tursku i biće u konkurenciji za meč sa Trabzonom u drugom kolu Lige Evrope.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC