• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija ima novog Nemanju Vidića! Ova poruka će oduševiti mladog defanzivca - uporedili su ga sa njegovim idolom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Austrijski klub uporedio je srpskog fudbalera sa legendarnim defanzivcem poslije meča protiv Čelsija.

 Srbija ima novog Nemanju Vidića! Ova poruka će oduševiti mladog defanzivca - uporedili su ga sa njegovim idolom! Izvor: Profimedia

Strahinja Pavlović (21) je novi Nemanja Vidić. Stigla je velika pohvala na račun mladog srpskog defanzivca od strane njegovog kluba Salcburga. Poslije utakmice sa Čelsijem koja je završena remijem (1:1), Strahinja je dobio ono o čemu je maštao kao klinac, poređenje sa svojim idolom.

U austrijskom klubu nosi broj 31, ali je prije nekoliko mjeseci, kada je bio u Bazelu, igrao sa brojem 15 i tada je otkrio da je taj broj uzeo zbog svog idola Vidića. Ispričao je da se ugledao na čuvenog srpskog igrača i legendu Mančester junajteda. Vjerovatno će ovo da mu ulije dodatno samopouzdanje za nastavak sezone.

"Broj 15 sam izabrao zbog srpske legende, najboljeg štopera Vidića. Bio je moj dječački idol i zbog njega sam uzeo taj broj. Volim da budem lider na terenu i van njega, smatram da mogu da pomognem ekipi", rekao je Pavlović prije nekoliko mjeseci na predstavljanju u tadašnjem klubu.

Pavlović je u dosadašnja dva meča u Ligi šampiona pokazao šta zna i umije. I protiv Milana (1:1) i Čelsija (1:1) je odradio dobro svoj dio posla, čuvao je protivničke ofanzivce i pokazao svima da mogu da računaju na njega. Posebno selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju koji prati sve igrače pred početak Svjetskog prvenstva u Kataru. Izvjesno je da će Strahinja biti na njegovom spisku.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC