• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić začepio usta legendi Junajteda: Prozivao ga na TV-u, Srbin mu odbrusio - "Ti bi u 70% mečeva dobijao crveni!"

Autor Dragan Šutvić

Nemanja Matić je odgovorio na kritike koje je trpio u Mančester junajtedu i otkrio zbog čega je riješio da pređe u Romu.

 nemanja matić odgovorio roju kinu  Izvor: YouTube/screenshot/Supreme Architect/Sky Sports Premier League

Srpski fudbaler Nemanja Matić našao se na udaru Roja Kina, legendarnog kapitena Mančester junajteda, koji je na jednoj britanskoj televiziji javno kritikovao bivšeg reprezentativca Srbije. Kin danas radi kao konsultant na televiziji, a Matića je kritikovao zbog njegovih izjava da voli više od jednog kluba u engleskoj Premijer ligi.

Možda će vas zanimati

Sada se i Matić oglasio i poručio Ircu da nije u pravu i usput iskoristio priliku da "pecne" Kina zbog načina na koji je on tokom 90-ih godina igrao fudbal.

"Matić priča 'ja idem iz Junajteda, super sam se proveo, Junajted će uvijek biti u mom srcu, o da i Čelsi isto, usput i Benfika, ne zaboravite njih'. Ne mogu svi ti klubovi da budu u tvom srcu", bile su riječi Kina prije nekoliko mjeseci, a na koje je sada Matić odreagovao.

Novi vezista Rome je u intervjuu za britanski "Tajms" dao svoj osvrt na Kinove riječi, ne želivši da mu išta ostane dužan.

"Imam poštovanje za ono što je uradio kao igrač ali trebalo bi da shvati da se fudbal promijenio od tada. Ako sam igrao za Čelsi neću valjda reći da ih mrzim?! Hrabri ljudi su oni koji vam uživo kažu sve u lice. On je uživo prema meni uvijek bio fin tako da me baš briga šta priča u javnosti. Znam šta sam napravio u karijeri i srećan sam zbog toga", odbrusio mu je Matić i potom se osvrnuo na ratoborni stil igre koji je Kin gajio tokom svojih igračkih dana.

"Način na koji se on ponašao na terenu i igrao je danas u 70% utakmica crveni karton. Ne možete da udarate ljude na terenu dok vas snimaju kamere i gleda cijeli svijet", poentirao je Matić. U intervjuu za "Tajms", on je govorio i o svojoj odluci da pređe u Romu poslije pet godina u Mančester junajtedu.

"Iskreno, bio mi je potreban neki novi izazov jer nikada nisam igrao fudbal zbog novca. Igram ga da bih uživao u njemu. Želio sam da igram više i kada je stigao poziv od Žozea Murinja, bio sam siguran da sam donio pravu odluku", rekao je Matić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC