• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi me pitaju je li ovo najbolja utakmica, ali mene to ne opterećuje: Partizan dominirao protiv Voše, to je bitno

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije ubjedljive pobjede Partizana, trener Gordan Petrić je istakao svoje zadovoljstvo viđenim.

 Gordan Petrić zadovoljan pobjedom Partizana protiv Vojvodine 4:1 Izvor: TV Arenasport screenshot

Fudbaleri Partizana uspješno su se "povratili" nakon debakla u Kupu Srbije protiv drugoligaša Radničkog iz Sremske Mitrovice. U onome što je trebalo da bude derbi kola Superlige, Partizan je razbio Vojvodinu 4:1 i tako pokazao da je spreman za ono što ih čeka narednog četvrtka - gostovanje Kelnu u Konferencijskoj ligi.

A pobjedom svog tima bio je zadovoljan i trener Gordan Petrić. Strateg Partizana je bio svjestan da je u ovom meču njegov tim prikazao daleko bolju igru nego u srijedu i naglasio da su crno-bijeli šanse imali i prije prvih postignutih golova.

"Sve me nešto pitaju da li je ovo najbolja partija, ali mene to ne opterećuje. Meni je samo bitno da su se momci koncentrisali i da su uradili svoj posao. Mislim da smo prije prvog gola mogli da damo ranije gol. Dali smo ta dva gola. Igrači Vojvodine sam u nekom trenutku to i poklonili, ali smo mogli i ranije da damo dva gola. Zadovoljan sam momcima kako su odradili posao, ali to treba da zaborave. Sljedeća utakmica u četvrtak je novo dokazivanje i totalno drugačija utakmica", rekao je Gordan Petrić za TV Arenasport.

Svoje utiske iznio je i trener Vojvodine Milan Rastavac, koji je istakao da je njegova ekipa previše griješila u Humskoj.

"Previše poklona za jednu ovakvu utakmicu. Bilo je sijaset grešaka koje je Partizan kaznio i poslije toga je došao i taj crveni karton. Poslije toga je bilo teško da se vratimo. Moramo da naučimo da je fudbal jedno takmičenje i da mnogo takmičarskije ulazimo u utakmice", rekao je Rastavac.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC