• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muž joj godinama igra u Mančesteru, a ona mrzi taj grad: Suprugu fudbalera napali zbog prozivki - "Baš svuda je užasno!"

Autor Haris Krhalić

Sara Gundogan je morala da otkrije šta misli o hrani u Mančesteru, zbog čega je naišla na mnogo kritika na društvenim mrežama.

 Ilkaj Gundogan žena Izvor: Instagram/Screenshot/sarabenamira

Poznato je odavno da je Premijer liga najbogatija fudbalska liga na svijetu u kojoj najbolji fudbaleri žele da se oprobaju i ostave traga. Ali pored prestiža i novca koji igrači dobijaju nastupajući u Engleskoj, postoje i one negativne strane tog života. Recimo, njihove supruge nerijetko znaju da budu nezadovoljne životom na Ostrvu.

Poznat je već slučaj supruge Anhela di Marije, nekadašnjeg igrača Mančester junajteda. Horhelina je tada žestoko prozivala Englesku, tvrdeći da je jedva čekala napusti zemlju. A sada se na udaru našla i Sara Gundogan, supruga zvijezde Mančester sitija, Ilkaja Gundogana.

Doduše, Sara nije bila tako surova kao Horhelina. Di Marijina supruga je govorila da su ljudi neljubazni i čudni, a kritikovala je i čestu kišu. Sara Gundogan nema problem sa tim stvarima, već isključivo sa hranom. Ali i to je dovoljno da lijepa supruga veziste Sitija bude na udaru na društvenim mrežama. Ilkaj Gundogan još od 2016. godine igra za Mančester siti, a Sara se za njega udala prije nekoliko mjeseci. Ona je priznala da joj se život u Mančesteru uopšte ne sviđa i da joj najteže pada to što za ovih nekoliko godina u gradu nije uspjela da pronađe nijedan restoran sa hranom koja bi joj se dopala.

"Žao mi je i to je tužno reći, ali moram da budem iskrena. Baš sam se trudila ovih godina da nađem neki pristojan restoran, ali u cijelom Mančesteru je hrana zaista užasna. Svugdje se serviraju neki smrznuti proizvodi i hrana nema nikakvu svježinu i kvalitet. Restorani ovdje se više brinu o piću nego o hrani. Možda je u Londonu bolje, ali ovdje u Mančesteru je zaista užasno", prokomentarisala je Sara na Instagramu, nakon čega su uslijedile brojne kritike.

Mnogima je zasmetalo to što je Sara navodno nezahvalna i da bi trebalo da ima više poštovanja "jer živi sjajan život i sve joj je plaćeno", pa da zato ne bi trebalo da ogovora restorane. "Znači, budući da smo uspješni ljudi, ne možemo da damo iskreno mišljenje?", bio je novi odgovor Sare Gundogan. Ovo je supruga fudbalera Mančester sitija:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC