• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haland ne prestaje da daje golove, sad je već i Gvardiola u čudu! Koliko će ih postići ove sezone? 40, 50, 60?!

Autor Haris Krhalić

Norveški centarfor nastavio da pogađa i u Ligi šampiona

 Erling Holand dva gola protiv Kopenhagena Izvor: Profimedia

Nevjerovatni napadač Mančester sitija Erling Holand (22) ne prestaje da daje golove. U srijedu uveče dva puta je pogodio u ubjedljivoj pobijedi prvaka Engleske protiv Kopenhagena (5:0) u Ligi šampiona. Tamo gdje je stao het-trikom protiv Mančester junajteda prošlog vikenda, Norvežanin je nastavio protiv Danaca i zajedno sa Rijadom Mahrezom i Hulijanom Alvarezom donio timu Pepa Gvardiole treću pobjedu u najjačem takmičenju u isto toliko mečeva.

Holand je ove sezone već postigao 19 golova na 12 odigranih utakmica za "građane", a tek je 5. oktobar. Ako i on i njegovi saigrači nastave ovako da igraju, gde će biti njegova granica ove sezone? Pep Gvardiola se držao za glavu i pokazivao prstom ka Erlingu, kao da ni sam ne vjeruje kakvog je napadača doveo ovog ljeta iz Borusije Dortmund za 60 miliona evra. I Gvardiola i navijači u nevjerici su odmahivali glavom dok je Holand pogađao u 7. i 32. minutu, da nastavi impresivnu golgetersku seriju. "Gol za Mančester siti, ko drugi?", zapitao je spiker.

Anketa

Koliko će Erling Holand dati golova ove sezone?

  • 40

    21.43% (3)

  • 50

    35.71% (5)

  • 60

    21.43% (3)

  • Više i od toga

    21.43% (3)

Koliko će Erling Holand dati golova ove sezone?

Rezultati

"Nevjerovatno je to, iskreno. Nikad nisam vidio ništa slično u životu. Kad je dao prvi i drugi gol, samo sam se smijao. On je uvijek tamo gdje bi trebalo da bude. Golman mi je doviknuo nešto dok sam odlazio od njega. Rekao je: 'On nije ljudsko biće!'. Odgovorio sam mu: "Zar meni to govoriš?'. Nadam se da će ostati u ovoj formi i da će nas voditi ka slavi", rekao je vezista Mančester sitija Džek Griliš.

Naravno, Mančester siti dominira u grupnoj fazi Lige šampiona i u prve tri utakmice osvojio je maksimalnih devet bodova, uz gol-razliku 11:1. Drugoplasirana na tabeli je Borusija Dortmund sa šest poena, a Sevilja i Kopenhagen imaju po bod.

Možda će vas zanimati

REZULTATI

"Neverovatno je to, iskreno. Nikad nisam video ništa slično u životu. Kad je dao prvi i drugi gol, samo sam se smejao. On je uvek tamo gde bi trebalo da bude. Golman mi je doviknuo nešto dok sam odlazio od njega. Rekao je: 'On nije ljudsko biće!'. Odgovorio sam mu: "Zar meni to govoriš?'. Nadam se da će ostati u ovoj formi i da će nas voditi ka slavi", rekao je vezista Mančester sitija Džek Griliš. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC