• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izbacite Halanda iz Premijer lige! Navijači pokrenuli peticiju, stiglo preko 400.000 potpisa: "On je robot"

Autor Dragan Šutvić

Partije koje pruža norveški napadač izgleda su razljutile pojedince.

 navijači žele da izbace halanda iz premijer lige  Izvor: Profimedia

Izbacite Erlinga Halanda iz Premijer lige, on je robot! To je naziv peticije koju su navijači pokrenuli u Velikoj Britaniji i traže da se norveškom napadaču zabrani da nastavi da igra za Mančester siti u jednoj od najjačih liga na svijetu. Da stvari budu interesantnije već je stiglo preko 400.000 potpisa i ta brojka izvjesno će nastaviti da raste u narednim danima.

S obzirom na momenat kada je pokrenuta peticija sumnja se da su to uradile pristalice Mančester junajteda, pošto im je Norvežanin u gradskom derbiju nedavno dao tri gola u ubejdljivoj pobedi tima Pepa Gvardiole (6:3). Mada, nije isključeno ni da je to uradio i navijač nekog od drugih timova, pošto je Haland na 12 utakmica dao 19 golova u svim takmičenjima, od čega 14 u Premijer ligi i pet u Ligi šampiona.

Njegove fenomenalne partije oduševljavaju mnoge širom svijeta. Protiv Kopenhagena je dao dva gola, pa ga je Gvardiola izveo na poluvremenu kako bi ga odmorio za mečeve koji slijede.

"Nikada nisam vidio nešto slično u životu, on je uvijek tamo gde treba. Golman mi je doviknuo nešto, rekao mi je 'On nije ljudsko biće', na to sam mu odgovorio 'Zar meni to govoriš'. Nadam se da će ostati u ovakvoj formi", rekao je Griliš poslije meča sa danskim timom. Možda su navijači u pravu, možda je stvarno robot...

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Što ga nije dao našem Vanji u Oslu....u džep ga stavio Pavlović....nego su Englezi odavno zaboravili šta je to prava muška igra....dovedu svake godine vagon Portugalaca,Španaca i Južnoameričkih folera i hoće čvrstinu ...e ne može braćo moja....da je Adams nekadašnji na terenu, ovaj žućo se ne bi ni vidio....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC