• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Albanac promašio zicer u Ligi šampiona: Mogao da bira kako će da postigne gol, a onda... (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Ovaj potez Kristijana Aslanija je šokirao mnoge, a najviše Henrika Mkitarijana!

 Kristijan Aslani promašaj protiv Barselone Izvor: Twitter/screenshot/TMJ_171

Gledali smo sjajan meč Barselone i Intera u Ligi šampiona u kome je Katalonce od bruke i ispadanja u grupi uspeo da spasi Robert Levandovski sa svoja dva pogotka. Ali spasio je ekipu Ćavija Ernandeza i Albanac Kristijan Aslani svojim nevjerovatnim promašajem u posljednjim momentima utakmice!

Barsa je povela u 40. minutu kada je pogodak postigao Usman Dembele, a onda je Inter sve okrenuo. Nikolo Barela je izjednačio u 50. minutu, Lautaro Martinez z 63. donio prednost, da bi Robert Levandovski ponovo sve poravnao u 82. minutu meča. Ipak kada je Robin Gosens dao gol u 89. minutu djelovalo je da je sve gotovo i da će Barselona izgubiti meč i skoro sve šanse za prolaz dalje. 

Uspio je u sudijskoj nadoknadi Robert Levandovski da svojim pogotkom spasi Katalonce, ali ništa mu to ne bi značilo da je Kristijan Aslani bio precizniji! On je u 94. minutu bio dio kontre "nerazura" u kojoj je Lautaro Martinez poslao sjajan pas, ostavio ga samog sa golmanom, a on je promašio! Pogledajte taj momenat:

Imao je potpuno slobodnog Henrika Mkitarijana na drugoj stativi koji je mogao samo da ubaci loptu u gol, ali Albanac je riješio da šutne. Iz drugog plana se poslije odbrane Mark-Andrea Ter Štegena pridodao i Raul Belanova, probao glavom da ubaci loptu u gol, ali nije uspio.

U drugom meču grupe Bajern je savladao Viktoriju Plzenj 4:2 i sada je situacija takva da su Bavarci prvi u grupi sa 12 bodova, Inter ima 7, Barselona 4, a Česi su bez osvojenog poena. Ukoliko u narednom kolu Inter savlada Viktoriju osiguraće prolazak dalje jer ima bolji međusobni skor od Barselone i Katalonci koji su uložili stotine miliona u svoj novi tim moraće da idu u Ligu Evrope.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC