• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludilo francuskog velikana - zbog gluposti ispali iz Evrope: Nisu znali šta im je potrebno, Hrvat uzalud vikao da stanu!

Autor Haris Krhalić

Nevjerovatna scena na meču posljednjeg kola u grupnoj fazi Ligi šampiona koštala je Olimpik Marsej evropskog proljeća.

 Fudbaleri Marseja nisu znali da im je remi dovoljan Izvor: Profimedia

Fudbaleri Totenhema savladali su Olimpik iz Marseja u posljednjem kolu grupne faze Lige šampiona, a taj poraz je značio i eliminaciju francuskog kluba. Konteova ekipa do pobjede je stigla u posljednjim trenucima meča, dok su igrači Olimpika vršili pritisak na gol Lorisa, pokušavajući da stignu do pobjede. Zapravo, oni nisu imali pojma da im taj gol, kao ni onaj Seada Kolašinca, nije potreban...

Rezultat 1:1 bio je dovoljan Olimpiku da obezbijedi treće mjesto u grupnoj fazi i nastavi takmičenje u nokaut fazi Lige Evrope, ali se to nije desilo. Engleski predstavnik iskoristio je pritisak da iz kontre postigne gol i kazni neznanje igrača tima iz Marseja. O tome je nakon susreta govorio Šansel Mbemba koji je otkrio da fudbaleri nisu imali pojma koji im rezultat garantuje ostanak u Evropi!

"Ljudi na klupi su znali. To je nedostatak komunikacije. Bili smo rješeni da izguramo do kraja, ali nismo znali. Naša greška", rekao je Šansel Mbemba koji je bio strijelac vodećeg gola za francuski tim. On je zatresao mrežu gostiju u drugom minutu nadoknade prvog dijela igre. kasnije su "Pijevci" preokrenuli golovima Klemona Lenglea i Pjer-emila hojbjerga koji je pogodio u posljednjim trenucima meča.

Iako hrvatski trener Igor Štimac tvrdi da je vikao svojim fudbalera da nema potrebe da napadaju Totenhem, oni su to radili. Šef stručnog štaba za to je okrivio buku na stadionu, a Totenhem je u kontri protiv nepostavljene odbrane francuskog tima postigao gol koji mu je donio prvo mjesto u grupi i tim iz Marseja poslao na četvrtu poziciju tabele.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC