• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Užas u Ligi šampiona - navijač pogođen raketom u vrat! Jezive scene u Marseju: Pao s tribine, sad mora na operaciju!

Autor Dragan Šutvić

Dešavanja na utakmici Olimpik Marsej - Ajntraht bila su umalo tragična, a ovim pitanjem će UEFA morati da se ozbiljno pozabavi.

 navijač pogođen raketom u vrat Izvor: Profimedia/MUNSCHFREDERIC_Sipa

Užasne scene na utakmici Lige šampiona! Jedan navijač Ajntrahta iz Frankfurta teško je povrijeđen uoči početka utakmice protiv Olimpika iz Marseja, a sve nakon što je doživio teške povrede usljed skandaloznog ponašanja francuskih navijača koji su poznati po pravljenu problema.

Pomenuti navijač njemačkog kluba doživio je udar vatrometne rakete u vrat, poslije čega je pao sa tribine i doživio teške povrede vratnog pršljen i rebara!

Izvjesni Mihal je u Marsej doputovao sa devojkom Kristinom kako bi prisustvovao utakmici Olimpika i Ajntrahta. Igrom slučaja, Nijemac je bio dio skandala koji su domaći navijači napravili, kada su zapalili vatromet unutar samog stadiona.

Ova pirotehnička sredstva koja eksplodiraju nanijela su velike povrede pomenutom navijaču, jer ga je jedna raketa pogodila na tribinama stadiona "Velodrom". Uslijedio je njegov pad sa tribine kao rezultat toga, a slomio je vratni pršljen i tri rebra. Trenutno se nalazi u bolnici u Marseju, gdje će morati da bude operisan. Njegova devojka Kristina priznala je za njemački "Hesenšau" da nije očekivala da će biti takvih nereda na stadionu Marseja, nakon što ih je bilo po samom gradu tokom dana.

"Ubijedila sam Mihala da ipak odemo na stadion. Pomislila sam: valjda neće biti toliko loše. Ali otišlo je sve po zlu. Nismo bili na stadionu ni 10 minuta kada je doletjela raketa. Pogodila ga je u vrat i pomislila sam da mu je pokidana karotidna arterija. Bila sam sa njim na intenzivnoj njezi do jutros. Svjestan je, ali se ne osjeća nimalo dobro", izjavila je Kristina.

Ajntraht je na ovoj utakmici pobedio 1:0 golom Jespera Lindstroma, ali je tom prilikom došlo do teških povreda jednog njihovog navijača...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC