• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Prebio" Nejmara i zabrinuo čitav Brazil: Zvijezda PSŽ se previjala od bolova, komentator u šoku zbog ovog poteza!

Autor Haris Krhalić

Derbi Pari Sen Žermena i Olimpika iz Marseja pripao je šampionu Francuske, ali meč nije mogao da prođe bez "varnica".

 Gigot start nad Nejmarom Izvor: Twitter/@Reinaldodcg9/Printscreen

Derbi šampionata Francuske morao je da donese varnice! Fudbaleri Pari Sen Žermena u neizvjesnom meču uspjeli su da savladaju Olimpik iz Marseja na svom "Parku prinčeva" 1:0, golom Nejmara. Brazilac je gol odluke postigao u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena i to na asistenciju Kilijana Mbapea.

Mnogo je priča do sada bilo o nezadovoljstvu Mbapea u PSŽ-u, ali derbi susret protiv kluba sa juga Francuske donio je i jedan brutalno oštar faul nad Brazilcem!

Nejmar je bio junak pobjede PSŽ-a, u meču u kom je Marsej uspio tokom većeg dijela susreta da dobro zadrži njihov napadački trio Nejmar - Mbape - Leo Mesi. Ipak, u Francuskoj se po završetku ove utakmice najviše priča o detalju iz 72. minuta.

Upravo tada je Samuel Gigot iz redova Olimpika dobio direktan crveni karton zbog starta nad Nejmarom. Ekipa Igora Tudora ostala je sa 10 igrača na terenu, kada je ovaj žestoko faulirao Nejmara, nakon čega se Brazilac u bolovima kotrljao po travi.

Ovaj surov start nije stvorio nikakvu dilemu kod glavnog sudije da li bi trebalo Gigoa da pošalje u svlačionicu, a može se reći da je čitava brazilska nacija mogla da odahne kada je vidjela da je Nejmar dobro i da je još nekih 15 minuta proveo na terenu, prije nego što ga je zamijenio Karlos Soler.

Nejmar će za nešto malo više od mjesec dana predvoditi Brazil u prvom meču na Svjetskom prvenstvu protiv Srbije, a evo koji start je dobro "preznojio" sve navijače njihove selekcije:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC