• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tata savladao Nojera, sin rešeta za Srbiju - "orlići" dali 12 golova: Strašna partija dvojice bisera!

Autor Haris Krhalić

Mladi Lazar Jovanović likom mnogo podsjeća na oca, a očigledno je nasijledio i gen za postizanje golova.

 Srbija u17 Gibraltar u17 12:0 kvalifikacije za Evropsko prvenstvo Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije za igrače do 17 godina furiozno je startovala kvalifikacije za Evropsko prvenstvo! U prvoj rundi savladan je nejaki Gibraltar, a "orlići" su na tom susretu postigli čak 12 golova! U našem nacionalnom timu posebno su se istakli Uroš Sremčević koji već igra u Superligi i Lazar, sin proslavljenog "Laneta" Jovanovića.

Napadač Mladosti iz Lučana dobio je priliku u finišu meča i uspio je da postigne četiri pogotka, dok je u ubjedljivom trijumfu Jovanović učestvovao het-trikom. Sin nekadašnjeg krilnog napadača reprezentacije i strijelca gola protiv Njemačke na Svjetskom prvenstvu 2010. godine odigrao je odličan meč protiv momaka sa Gibraltara.

Izvor: MN PRESS

Oni nisu bili pretežak zadatak za srpske talente, a ne treba očekivati da to budu ni njihovi vršnjaci sa Kipra. Srbija se nalazi u jedinoj kvalifikacionoj grupi koja je sastavljena od samo tri ekipe jer je Rusiji zabranjeno učešće i trebalo bi da bez većih problema, uz nekoliko ubjedljivih pobjeda, prođe ovu fazu takmičenja. Dvije prvoplasirane ekipe nastaviće kvalifikacije u elitnoj rundi, a na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj naredne godine igraće 16 najboljih selekcija sa našeg kontinenta.

Prije samo nekoliko mjeseci reprezentativci Srbije u ovom uzrastu zabilježili su fantastičan rezultat kada su na Evropskom prvenstvu igrali polufinale, a bilo bi sjajno kada bi i nova generacija "Orlića" uspjela da nastavi sa takvim partijama. I u ovoj ekipi ima nekoliko velikih talenata, budućih reprezentativaca za seniorsku selekciju! Pokazuje to i meč tokom kojeg su se pored Sremčevića i Jovanovića raspucali Nikša Delibašić, Mihajlo Cvetković i Andrija Maksimović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC