• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac se iz Trebinja vraća sa tri boda, Marinović: Dogovorili smo se da budemo strpljivi u drugom poluvremenu!

Autor Dragan Šutvić

Crveno-plavi su u Trebinju upisali desetu pobjedu u sezoni.

 marinović 2.JPG Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri Borca vraćaju se sa gostovanja u Trebinju sa tri boda u džepu.

Crveno-plavi su ekipu Leotara savladali rezultatom 0:1, a jedini gol na meču, iz 64. minuta, bio je djelo Milana Spreme, koji je pogodak vrijedan pobjede posvetio saigraču Dini Ćoriću.

Možda će vas zanimati

"Bilo je teško doći do šansi, u prvom poluvremenu smo imali jednu-dvije prilike koje nismo iskoristili. Dogovorili smo se da budemo strpljivi u drugom poluvremenu i uspjeli smo da dođemo do gola. Ovom prilikom bih naravno čestitao igračima na pobjedi", rekao je za TV Arena sport trener Borca Vinko Marinović, čiji izabranici u narednom kolu igraju protiv Zrinjskog u Mostaru.

"Igramo sljedeće nedjelje, to nam je posljednje kolo. Imamo šest dana do utakmice, idemo se spremiti, odigrati tu posljednju utakmicu najbolje što možemo i nadamo se povoljnom rezultatu za nas", istakao je Marinović.

Izvor: Promo/FK Leotar/Čedomil Mucović

Strateg Leotara Marko Maksimović kraj meča nije dočekao na klupi. Polovinom drugog poluvremena, za veoma kratko vrijeme je zbog prigovora dobio dva žuta kartona, pa je morao da se preseli na tribine.

"Prije svega, želim da naglasim da čestitam našim igračima na svemu što su danas prikazali. Borili su se, dali su posljednji atom snage. Definitivno je utakmica bila mnogo teška, ulog je bio veliki za obje ekipe, opet samo čestitam našim igračima na svemu što su prikazali", rekao je Maksimović, čija ekipa će polusezonu zaključiti utakmicom protiv Sarajeva, takođe na domaćem terenu.

"Imali smo mnogo teške utakmice kući, gdje smo svaku utakmicu bili blizu. Neke smo utakmice dobijali, ove koje smo gubili, gubili smo 1:0, protiv Željezničara a evo i protiv Borca. Međutim, Leotar se vratio u igru i sigurno da ćemo protiv Sarajeva dati maksimum. Imamo još više kadrovskih problema pred tu utakmicu, ali ćemo se boriti, daćemo maksimum da iz te utakmice dođemo do što boljeg rezultata", poručio je Maksimović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC