• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO prognoza Mundijala (četvrti dan): Borjane izvini, oko Hrvata se "lome koplja"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Naša redakcija je prilično ujednačeno prognozirala današnje utakmice Svjetskog prvenstva u Kataru sa izuzetkom selekcije Hrvatske.

 MONDO prognoza Mundijala (četvrti dan) Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Mišljenja su podijeljena o ishodu prve utakmice današnjeg programa između Hrvatske i Maroka - pola redakcije očekuje sigurnu pobjedu vicešampiona svijeta, dok je druga polovina uvjerena da će Maroko uspjeti da ostane neporažen, ali niko nije "vidio" pobjedu sjevernoafričke reprezentacije.

Za ostala tri meča, tipovali smo identično, a posebno u oči upada da niko nije imao povjerenje u ekipu Milana Borjana, golmana Kanade a ne Srbije, kako je u HRT programu "izvalio" stručni konsultant Anton Samovojska.

Haris

"Djeluje kao da su vicešampioni svijeta u Katar došli poprilično nezainteresovani pa i takvu igru očekujem danas od njih. Od odlaska Vahida Halilhodžića atmosfera u reprezentaciji Maroka se znatno popravila pa vjerujem da ćemo vidjeti novo iznenađenje na Mundijalu. Nijemci ne bi trebali imati problema sa Japanom kao ni Španci sa Kostarikom. U posljednjoj današnjoj utakmici vjerujem da Kanada ne može ugroziti Belgiju i da Milan Borjan neće po dobrom pamtiti debi na Svjetskom prvenstvu".

Bojan

"Njemačka je, po meni, među najozbiljnijim selekcijama u Kataru, mada ne treba potcijeniti ni Japance. Juče nije bilo mnogo uspjeha sa golovima, nadam se da će danas biti bolje. Vjerujem da će se i u duelu Maroka i Hrvatske mreže tresti, a prednost dajem "kockastim". Španija ne bi smjelo da ima problema sa Kostarikom, dok je i Belgija favorit protiv Kanađana i ukoliko žele ozbiljan rezultat na Mundijalu, smatram da problema protiv sjevernoameričke selekcije ne bi trebalo biti".

Goran

"Tipujem X jer mi Hrvati ne ulivaju mnogo povjerenja pred ovaj Mundijal, možda se čak previše očekuje od Luke Modrića koji ne može sve sam, a Maroko ima par zvijezda koji bi mogli da se potrude da dokažu da su možda nepravedno bili sklonjeni kod Vahida Halilhodžića. Iako pod utiskom velike pobjede Saudijske Arabije nad Argentinom, mislim da neće biti iznenađenja kada su u pitanju Nijemci i Španci. Nešto tvrđi meč mogao bi biti ovaj između Belgije koja je daleko od one sjajne Belgije od par godina i Kanade, ali tipujem na favorita. Borjane, izvini".

Nebojša

"Hrvatska na velikim takmičenjima zna da igra na rezultat, imaju iskustvo i kult reprezentacije pa ne bi trebala da ima većih problema sa Marokancima, koji su otpuštanjem Vahe, koji ih je i doveo u Katar, pokazali da zaslužuju ispadanje u prvom krugu. Nijemci su uvijek Nijemci iako će Japan zatresti mrežu Manuela Nojera, a podmlađeni Španci ne samo da će slaviti već su prema mom mišljenju potencijalni favoriti za najviši plasman baš zato što niko od njih ne očekuje previše. Kad je u pitanju Belgija i Borjanova Kanada, 'crveni đavoli' će zabilježiti siguran trijumf".

Željko

"Prvo sam prognozirao pobjedu Hrvatske, ali kolege (Krhalić) su mi sugerisale da je Maroko dobar. Očekujem goleadu na utakmici Njemačka - Japan jer se ne sjećam da su Japanci ikad taktizirali. Ostale dvije utakmice bi trebalo da donesu dvije sigurne pobjede, ali kako smo vidjeli danas, ovo je Svjetsko prvenstvo i ništa nije sigurno".

Dragan

"Hrvatska je pod pritiskom nakon Mundijala u Rusiji, ali je u grupi gdje su još Belgija i Kanada - cilj druga faza, pa je za očekivanje da već od prvog kola 'krenu u akciju'. U duelima Njemačke i Japana, odnosno Španije i Kostarike, jasni su favoriti. Kanada će na krilima Milana Borjana biti 'tvrd orah', ali individualni kvalitet Belgije biće presudan".

Izvor: MONDO

P.S. Nismo se juče proslavili posebno u prognozi prve utakmice između Argentine i Saudijske Arabije, ali uvjereni smo da ni ogromna većina stanovnika Rijada nije vjerovala da mogu pobijediti Lea Mesija i društvo.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC