• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin dao gol Kamerunu i privukao pažnju, traže ga evropski velikani!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nakon odličnih utakmica na startu Svjetskog prvenstva, Strahinja Pavlović je na meti evropskih velikana.

 Strahinja Pavlović na meti velikih evropskih fudbala Izvor: Anadolija/Serhat Çağdaş

Nakon odličnih partija na Mundijalu div iz odbrane "orlova", Strahinja Pavlović, na radaru je mnogih evropskih velikana, njegov trenutni klub Salcburg daje sve od sebe da udvarače skloni od mladog štopera.

Bio je solidan protiv Brazila, uspio je da postigne gol protiv Kameruna. Pavlović je pokazao kvalitet i nije čudo zašto ga prate drugi klubovi. Prema pisanju italijanskih medija Strahinja je na Svjetskom prvenstvu zadovoljio skaute klubova koji će pokušati da ga u narednom periodu potpišu ugovor upravo sa njima. Juventus, Roma i nekoliko neimenovanih timova iz Premijer lige pominju se kao destinacije u kojima će Pavlović nastaviti karijeru. Pominje se i prelazak u Lajpcig, sestrinski klub Salzburga.

Podsjećamo da je Strahinja već bio na pragu prelaska u Lacio, ali su zdravstveni problemi tada spriječili transfer. O tome je pričao i doktor Ivo Pulcini koji je pregledao Pavlovića kada je bio na pragu transfera. "U tom trenutku nije bio pogodan, nisam mogao da mu pružim terapijujer je imao anomalije zbog kojih sam sumnjao u nešto ozbiljno. On je odličan fudbaler, ali u to vrijeme imao je situacija koje su mogle uticati na opšte zdravstveno stanje. Možda je sada riješio te probleme", rekao je Pulcini.

On je u jednom intervjuu priznao da se ugleda na Nemanju Vidića, a upravo su ga sa legendarnim defanzivcem često poredili ljudi iz njegovog trenutnog kluba. Interesnatno je da je on u omladinskoj školi Partizana u jednom momentu igrao i na poziciji zadnjeg veznog. Iz Humske je otišao u Monako za 10 miliona evra, ali se tamo nije naigrao. Bio je na pozajmicama u Serkl Brižu i Bazelu, a u julu je prešao u redove austrijskog kluba za 7 miliona evra. Pogledajte i kako je pogodio mrežu protiv Kameruna:

Drugi gol na meču, izjednačenje Srbije.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC