• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milorad Dodik i Željka Cvijanović oprostili se od Siniše Mihajlovića: Veliki gubitak za sve

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Predsjednik Republike Srpske i predsjedavajuća Predsjedništva BiH povodom smrti Siniše Mihajlovića uputili telegrame saučešća porodici i Fudbalskom savezu Srbije.

 Milorad Dodik i Željka Cvijanović oprostili se od Siniše Mihajlovića Izvor: MONDO/Slaven Petković/Profimedia

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je saučešće porodici proslavljenog srpskog fudbalera Siniše Mihajlovića, koji je danas preminuo, istakavši da je Mihajlović obilježio istoriju srpskog fudbala.

Dodik je naveo da ga je veoma potresla vijest o smrti jednog od najvećih srpskih fudbalskih imena, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

"Siniša Mihajlović obilježio je istoriju srpskog fudbala i kao igrač, i kao trener. Njegova smrt je veliki gubitak za porodicu, ali i za sve njegove poštovaoce jer smo izgubili izuzetnog čovjeka, profesionalca i fudbalskog stručnjaka", naveo je u telegramu Dodik, koji je porodici Mihajlović, u svoje i u ime građana Srpske, uputio izraze najdubljeg saučešća i saosjećanja.

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća njegovoj porodici i Fudbalskom savezu Srbije.

"Sa iskrenim žaljenjem primila sam vijest o smrti Siniše Mihajlovića, proslavljenog srpskog fudbalera, trenera i selektora", istakla je Cvijanovićeva.

Ona je navela da je otišao jedan od najvećih sportskih stručnjaka koji je svojom bogatom karijerom ostavio dubok trag u istoriji srpskog i italijanskog fudbala.

"Porodici Mihajlović i Fudbalskom savezu Srbije upućujem izraze najdubljeg saučešća", navodi se u telegramu srpskog člana i predsjedavajuće Predsjedništva BiH Željke Cvijanović.

Legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović (53) preminuo je danas okružen porodicom.

Zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića, koji se nekoliko godina unazad borio sa leukemijom, naglo se pogoršalo u posljednjih nekoliko dana.

(MONDO/Srna)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC