• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergej dobio konkurenciju - igrača iz DRUGE LIGE HRVATSKE: Ozbiljan transfer u Zagrebu, biser od 16 godina u Laciju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lacio je doveo talentovanog igrača koga su primijetili u drugom rangu takmičenja u Hrvatskoj!

 Bartol Kunert potpisao za Lacio Izvor: Profimedia

Hrvati nastavljaju da prodaju igrače na veliku scenu! Prvo je prvoligaš Osijek prodao Sergeja Levaka u Romu, a sada je Lacio doveo mladog centralnog vezistu Bartola Kunerta i to iz drugog ranga takmičenja. 

U završnici prelaznog roka Kunert koji je rođen 2006. godine prodat je Laciju i vjerovatno će prvo zaigrati u Primaveri prije nego što pređe u seniorski tim. 

"Naš klub definitivno ima viziju, a nju pretvaramo i u misiju. Sve ono što govorimo i potvrđujemo iz svakodnevno, odnosno sprovodimo u djela. Zato zahvaljujem svim akterima navedene saradnje, posebno porodici Kunert, a ne mogu vam opisati koliko smo ponosni na Bartola. S toga mu i ovim putem želimo puno sreće u daljem razvoju sportske karijere", rekao je direktor Rudeša Stipe Čondrić.

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske, a sada sportski direktor ove ekipe iz predgrađa Zagreba Silvio Marić istakao je da je u pitanju jako ozbiljan transfer.

"Srećni smo jer ovo je ozbiljan transfer. Takođe, nagrada je to svim ljudima u omladinskom pogonu, onima koji su procijenili njegovo znanje. Velika je to čast za sve. Naravno, želimo mu puno sreće u daljem razvoju i nadamo se, odnosno vjerujemo da će jednog dana postati vrhunski igrač, pa i dogurati do reprezentacija, prvo mlađih kategorija, a potom i A reprezentacije", dodao  je Silvio Marić.

Ove sezone Kunerta sigurno nećemo vidjeti u prvom timu, ali već od naredne sezone bi mogao da bude rezerva Sergeju Milinković-Saviću u srcu terena za Lacio. 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC